♥ Mijn favorietjes ♥

Als je vaak reist is het altijd leuk dat je een beroep kan doen op verschillende maatschappijen en organisaties waarop je kan vertrouwen. Natuurlijk is het voor frequent travellers ook super belangrijk om zoveel mogelijk mijlen te sparen. Dat kan uiteraard door steeds te kiezen voor dezelfde luchtvaartmaatschappijen of alliances. Ook logeren in hotels van bepaalde ketens levert je steeds opnieuw extra miles op. Met die miles kan je dan leuke extra vliegtickets boeken of kiezen voor upgrades. Niets leuker dan business class vliegen, zonder het dure factuur te moeten betalen.

wpid-img_20150321_135157.jpg

Vliegen

Ik geef het graag toe: ik ben een absolute fan van onze eigenste maatschappij Brussels Airlines. Wanneer het kan krijgen ze altijd mijn voorkeur, maar ook andere leden van de Star Alliance-groep (Lufthansa, SWISS, etc.) komen in aanmerking.

www.brusselsairlines.be/nl_be/home ♥♥♥♥♥

10446210_10204593990433241_7408248460882315134_o

Mijn favoriete vertrek luchthaven is Brussels Airport.

www.brusselsairport.be ♥♥♥♥♥

Logeren

Ik kies vaak voor de hotels van AccorHotels (Ibis, Mercure, Novotel, enz …) al hangt er zeer veel van de bestemming, prijs en verkregen (promo)mijlen af.

Kijk naar mijn Hotel-lijst van de voorbije maanden

Boeken

Ik boek mijn hotels altijd (99,9 %) via Booking.com – Het grote aanbod, handige interface en makkelijke annulatievoorwaarden zorgen ervoor dat ik niet meer zonder ze kan.