2x heerlijk eten in Leuven

Leuven26

Een groot deel van de pret tijdens een citytrip is voor mij het uitzoeken van leuke (en hopelijk), lekkere food-hotspots. In Leuven was dit dankzij het enorme aanbod zeker geen lastige opgave. Zo schoof ik afgelopen weekend aan tafel in het supergezellige Mexicaanse restaurant La Cucaracha en verorberde ik een veganistische burger van bij Loving Hut.

La Cucaracha, Tiensestraat Leuven

Wie heerlijk en gezellig wil tafelen moet absoluut bij La Cucaracha zijn in de Tiensestraat in Leuven. Je vindt er lekkere Mexicaanse gerechten tegen een eerlijke prijs, opgediend door enthousiaste medewerkers in een kleurrijk interieur. Door het grote succes openden de eigenaars onlangs nog een tweede restaurant aan de Naamsepoort: Q’bo. Reserveren is de boodschap!

Tip: proef zeker de zalige Frozen Margerita!

Leuven22

Leuven25

Loving Hut Veganerie, Rector de Somerplein, Leuven

Aan het Rector de Somerplein vind je het veganistische (fastfood)-restaurant Loving Hut Veganerie dat pas onlangs de deuren opende. Je vindt er een groot take-away assortiment aan lekkere burgers. Ik koos voor de heerlijke Spicy Gonzalez Burger!

In de Tiensestraat heb je ook het Loving Hut Classic restaurant.

100% Vegan, organic en local is er de regel!

Leuven23

Leuven23Bart
Bart
Hoi. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Ondertussen bezocht ik meer dan 50 landen, maar mijn grote liefde blijft sowieso de Verenigde Staten. Ook voor toffe kortbijbestemmingen heb ik een serieuze boon. Niets leuker dan de trein te nemen voor een weekendje weg. In eigen land of net voorbij de landgrenzen.

3 Comments

Leave a Comment