3 uur sightseeing in Bristol

bristol8

Nadat we gisterenochtend vertrokken in onze B&B in Winford reden we door naar het stadscentrum van Bristol, alvorens te gaan supporteren voor onze Rode Duivels in Wales zo’n 60 kilometer verderop. Tijdens een wandeling van enkele uren kregen we toch al een mooie indruk van de stad die aan de monding van de Avon ligt. Geniet even mee van ons blitzbezoekje aan Bristol.

bristol8 bristol7 bristol6 bristol5 bristol4 bristol3 bristol2 bristol

bristol14 bristol13 bristol12 bristol10

Bart
Bart
Hoi. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Ondertussen bezocht ik meer dan 50 landen, maar mijn grote liefde blijft sowieso de Verenigde Staten. Ook voor toffe kortbijbestemmingen heb ik een serieuze boon. Niets leuker dan de trein te nemen voor een weekendje weg. In eigen land of net voorbij de landgrenzen.

2 Comments

Leave a Comment