5x hostelhoppen met de trein

Er staan de volgende maanden nog heel wat coole trips -waaronder enkele voor het werk šŸ™ jammer genoeg – op me teĀ wachten. Heel binnenkort gaan we supporteren voor onze Rode Duivels in Cardiff (en ook gezellig effe Bristol meepikken), op bezoek in Den Haag, een Frans taalbad in Nice, opnieuw supporteren dit keer in Cyprus en Barcelona, en zo kan ik eigenlijk nog een tijdje doorgaan.

trein2

Buiten dat alles was ik stiekem aan een superprojectje bezig waarvan nu de kogel eindelijk door de kerk is gevlogen … šŸ™‚ Deze zomer ga ik -uiteraard speciaal voor jullie- Ć©n ook een beetje voor mezelf op pad doorheen Vlaanderen. Met enkel m’n Eastpack op de rug en een treinticket in de hand ga ik ‘5x hostelhoppen met de trein’ of ‘5x jeugdherbergtrippen langs het spoor’ zoals u zelf wil. Ik ben volop leuke plekjes en jeugdherbergen in de verschillende provincies aan het uitzoeken.

Logeerde jij onlangs in een speciale hostel of is er een plaatsje waar ik absoluut naartoe moet gaan? Laat het me weten. MaarĀ denk eraan, in de buurt moet een (klein) stationnetje zijn

FOTO'S: De foto's die je vindt in deze blogpost zijn allemaal gemaakt met een eenvoudige systeemcamera, tenzij anders vermeld. Hier kan je hem kopen.6 reacties

  • Dat lijk me een tof plan. Ik wacht al op je eerste verslagje…

  • Heb je al een keuze gemaakt uit de jeugdherbergen. Ik heb misschien wel een leuk voorstel.

    • Hoi Jessica. Nog niet alles ligt 100% vast. Neem gerust even contact met me op via het formuliertje onder ‘contact’. Thx!

  • En krijgt je lijstje stilaan vorm? Ik ben echt benieuwd welke hotels je er gaan uitpikken. Stikjaloers ben ik…. Moet bijna heel de vakantie werken… Pft….

    • Toch wel tijd voor een weekendje weg Caroline, of zelfs dat niet? Yep, lijstje is bijna volledig, nog even geduld!

Reageer mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *