Een dagje in regenachtig Cardiff

Mijn tripje zit er jammer genoeg weeral op. Na enkele afgeschafte treinen en een defect aan het vliegtuig geraakten we donderdag toch nog zonder al te veel vertraging met een huurauto (via Europcars, prima service) tot aan onze Bed & Breakfast in Winford op enkele kilometers van Bristol Airport.

In die B&B (The Oaks ♥♥) ontbraken nu net de twee essentiële dingen, een goed bed en een behoorlijk ontbijt, maar omdat het maar voor één nachtje was kunnen we dat best snel vergeten. De ochtend hadden we enkele uurtjes de tijd om het centrum van Bristol te verkennen onder een stralende zomerzon, alvorens met de auto door de reizen naar Wales.

Nadat we incheckte in het Premier Inn Cardiff West ♥♥♥♥ -onze sjaals, vlaggen en rode shirts in de aanslag- gingen we supporteren in de speciaal voor de Belgen afgehuurde Walkabout bar in het centrum van Cardiff (tickets voor de wedstrijd hadden we jammer genoeg niet). Blijkbaar niet hard genoegen geroepen, want verloren 🙁

walkabout

Zaterdag maakten we nog een uitstap naar enkele bezienswaardigheden in Cardiff. Het slechte weer speelde een beetje voor spelbreker, maar hier toch een kort fotoverslagje:

car2 car3 car4 car5 car6 car1 cardiff

 


De foto's die je vindt in deze blogpost zijn allemaal gemaakt met een eenvoudige systeemcamera, tenzij anders vermeld. Hier kan je er meer informatie over vinden of kopen.Reageer mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *