Dat wordt puffen #visitwallonia

Nog enkele daagjes geduld en dan is het eindelijk zover! Onder een stralende zomerhemel en temperaturen die vlotjes oplopen tot 35°C en meer (whuuttt!!) vertrek ik als alles goed gaat vrijdag met de trein richting Doornik. Daar start dan hopelijk een weekje zalig genieten van alles wat Wallonië te bieden heeft.

Momenteel zetten we de laatste puntjes op de i terwijl we de planning nog voor één allerlaatste keer een beetje finetunen. Naast Doornik passeer ik ook nog zeker langs Bergen, Namen en Dinant, terwijl er nog een beetje moet nagedacht worden over stops in Ciney, Bastenaken, Durbuy of Saint-Hubert. Ach, als ik vrijdagochtend maar de planning in mijn rugzak kan steken komt alles dik in orde!

Filmpjes

Volg vanaf vrijdag dus zeker mijn avonturen via deze blog, en kijk voor leuke extra’s, updates en foto’s zeker ook een keertje op mijn Facebook, Instagram en Twitter-pagina’s. Voor de allereerste keer gaan trouwens de videocamera en GoPro’s mee, verwacht je dus aan een overload aan coole en leuke filmpjes (wees niet te kritisch, ’t is echt de eerste keer 🙂 )

Volg alles via de speciale hashtag: #visitwallonia

dinant

Wat denken jullie? Wordt dat een toffe trip, of niet!

Deze trip komt er in samenwerking met onder andere Wallonië-Brussel Toerisme.


De foto's die je vindt in deze blogpost zijn allemaal gemaakt met een eenvoudige systeemcamera, tenzij anders vermeld. Hier kan je er meer informatie over vinden of kopen.2 reacties

  • Drink maar genoeg water, en laat de heerlijke brouwerijtjes misschien even links liggen met dit weer! Have fun!!!

    • 🙂 ’s Avonds zal het wel afkoelen hoor Vincent! Ik kijk er enorm naar uit alvast.

Reageer mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *