Gratis Twitterhulp bij het zoeken naar ideaal vliegticket

Een reisje plannen. De ene vindt het al bijna net zo leuk als de vakantie zelf, de andere ziet bij het zoeken naar een geschikt vliegtuigticket vaak door het bos de bomen niet meer. Er zijn ondertussen zoveel boekings- en vergelijkingssites op het net dat een goedkoop ticket vinden vaak enkel is weggelegd voor mensen met héél veel vrije tijd.

Natuurlijk zijn er enkele tips & tricks die je kan toepassen bij het zoeken naar een ticket, maar het kan nog makkelijker.

Op Twitter ontdekte ik (rijkelijk laat, ik weet het) de jongens van @DutchFlyGuys. Zij geven je -helemaal gratis- Twitterhulp bij het zoeken naar de ideale vliegticketdeal.

No matter where you’re going, we’ll help you find the best flight at the best possible price! – zo omschrijven DutchFlyGuys hun gratis dienst.

De frequent flyers achter deze account helpen je graag bij je zoektocht naar de beste route en de allergoedkoopste prijzen voor vliegtickets, uniek en volledig kosteloos!

Zeker eens proberen.


De foto's die je vindt in deze blogpost zijn allemaal gemaakt met een eenvoudige systeemcamera, tenzij anders vermeld. Hier kan je er meer informatie over vinden of kopen.Reageer mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *