Hotspot: Colicchio & Sons in New York

In 2013 ontdekte ik voor het eerst het fantastische restaurant van celebritychef  Tom Colicchio in New York City. Nadien ging ik nog twee maal (iedere keer dus!) terug omdat een bezoek aan New York zonder een avond tafelen bij Colicchio & Sons volgens mij niet compleet is.

coliccio3Het restaurant is ondergebracht in de schaduw van de High Line in een oude loods tussen de hippe wijken Meatpacking District en Chelsea aan de Lower East Side in Manhattan.

Voor een echte fine dining experience in the Big Apple -tegen een betaalbare prijs- moet je absoluut bij Colicchio’s zijn. Het prachtige interieur en de excellente bediening is van absolute topklasse, zonder dat het echter pretentieus of benauwd wordt voor de klanten.

Je kan tijdens je reservatie (en dat is aan te raden) kiezen voor een tafeltje in de Tap Room of in de Main Dining Room (enkel avond). Een viergangenmenu kost je ongeveer 100 dollar zonder aangepaste wijnen ($ 85).

Neem hier een kijkje voor meer toffe blogposts over New York City.

85 10th Avenue (15th Street), Chelsea, NY, USA

col2

col1


De foto's die je vindt in deze blogpost zijn allemaal gemaakt met een eenvoudige systeemcamera, tenzij anders vermeld. Hier kan je er meer informatie over vinden of kopen.4 reacties

Reageer mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *