Kamperen op de luchthaven

wpid-img_20150520_005017.jpg

Eén van de vele nadelen van in een boerengat ergens in de Kempen te wonen én van dan ook nog eens geen auto of rijbewijs te hebben zorgt er voor dat je soms dolle toeren moet uithalen om die ochtendvlucht op de luchthaven te halen.

Eigenlijk zijn er drie mogelijkheden. Ofwel boek je een duur hotel in de buurt van Zaventem en zorg je ervoor dat je in het midden van de nacht de roomservice je laat wekker bellen, of je zoekt een gek in de familie of in je vriendenkring die je op een onmenselijk uur wil wegbrengen (met andere woorden iemand die absoluut geen zin heeft hierin maar niet anders durft dan ja te zeggen) of je belt een schandalig dure taxi op om je naar de airport te voeren.

Met enkel wat handbagage de trein op..!
Met enkel wat handbagage de trein op..!

Vandaag koos ik er voor om rustig met de trein de avond vooraf te vertrekken richting nationale luchthaven. Daardoor zit ik hier dan wel van middernacht tot een uur of 06uoo moederziel alleen, maar geen nood, met de tablet, smartphone en laptop op de schoot mag dat geen moment verveling opleveren. Die nieuwe ligzeteltjes op Brussels Airport zijn btw gewoon zàlig!

wpid-img_20150520_002258.jpg

wpid-img_20150520_005017.jpg

Jullie horen morgen alvast meer van me! Vanuit het (hopelijke zonnige) Bordeaux, waar ik ben voor een blitzbezoek van … hou je vast … 24 uur 🙂Bart
Bart
Hoi. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Ondertussen bezocht ik meer dan 50 landen, maar mijn grote liefde blijft sowieso de Verenigde Staten. Ook voor toffe kortbijbestemmingen heb ik een serieuze boon. Niets leuker dan de trein te nemen voor een weekendje weg. In eigen land of net voorbij de landgrenzen.

2 Comments

Leave a Comment