Laat je verrassen met srprs.me

Vliegtuig no name zonsondergang

Onlangs hoorde ik aan de bar van een hotel in Milaan enkele toffe verhalen van een Nederlandse jongen die me vertelde over zijn ervaringen met srprs.me, een bijzonder originele en nieuwe manier van reizen. Eerlijk, ik had er nog nooit over gehoord maar ik wil het nu zelf  zo snel mogelijk uittesten.

Srprs.me is een bijzonder origineel initiatief waarbij je toch een beetje buiten je comfortzone zal moeten treden. Het opzet is simpel: geen gedoe met reisgidsen of het uitpluizen van TripAdvisor voor je reis, maar pas verrast worden op de dag van je vertrek. Srprs.me maakt namelijk pas op de luchthaven bekend welke richting je vliegtuig zal uitgaan.

Srprs

Hoe werkt het?

Via hun website kan je kiezen uit verschillende thema’s: Broke, Adventure, City Tripping, City Worldwide, Multi City en Sunsation. Daarna moet er enkel nog doorgegeven worden met hoeveel personen je wil reizen en op welke dagen je kan vertrekken. Je krijgt de kostprijs te zien, en hup, boeken maar.

Srprs2

Nu neemt het team van srprs.me het over. Zij zoeken voor jou een passend vliegtuigticket en hotel. Enkele dagen voor je vertrek ontvang je een persoonlijke code waarmee je kan inloggen op de website. Daar licht men een tipje van de sluier op door de actuele temperatuur te tonen op de plaats van je onbekende bestemming. Het is pas op de luchthaven dat je via een sms’je de uiteindelijke stad te horen krijgt. Spannnnend!

Het bedrijf biedt momenteel enkel vertrekken aan vanuit Nederlandse luchthavens, maar voor veel Belgen is dat niet echt een probleem. De Vlaming is vaak sneller in Eindhoven of Rotterdam dan in Zaventem of Charleroi.

Follow my blog with BloglovinBart
Bart
Hoi. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Ondertussen bezocht ik meer dan 50 landen, maar mijn grote liefde blijft sowieso de Verenigde Staten. Ook voor toffe kortbijbestemmingen heb ik een serieuze boon. Niets leuker dan de trein te nemen voor een weekendje weg. In eigen land of net voorbij de landgrenzen.

4 Comments

  • Wow. Dit lijkt me echt wel leuk om te doen. Als je veel op reis bent geweest is de kans natuurlijk wel groot dat je opnieuw naar een vorige bestemming gaat waar je al bent geweest. Lijkt me wel super om te doen. Ik wacht al volop op je eigen ervaring binnenkort.

    • Hoi Elise. Op de website vind je verschillende thema’s. Een reis in het thema ‘Broke’ kan je al boeken vanaf zo’n 150 euro per persoon kan ik van de site afleiden.

Leave a Comment