Leuke gratis diensten met b.family van Brussels Airlines

P1040166

Brussels Airlines zorgde een tijdje geleden voor een bijzonder aantal leuke diensten voor families die het vliegtuig nemen. Met b.family krijg je enkele gratis en exclusieve extra’s. Ik zet er enkele graag voor je op een rijtje.

P1040166

Kortingen voor de kids

Brussels Airlines geeft kinderen tussen 2 en 11 jaar een korting van 20% op het ticket. Zij die jonger zijn dan 2 jaar krijgen zelfs 90% korting (niet geldig op het laagste Check&Go tarief).

Bagage

Ook kinderen (ouder dan 2 jaar) hebben recht op één stuk handbagage van 12 kg en een klein extra item zoals een laptop- of cameratas.

Samenzitten

Normaal kan je bij het boeken in Light&Relax, Flex&Fast of Bizz&Class steeds je zitplaats kiezen tijdens het boeken. Als familie kan je echter steeds samenzitten, ook bij het goedkoopste Check&Go ticket.

Meer

  • Kinderen kunnen kiezen voor speciale maaltijden.
  • Je krijgt je kinderwagen terug bij het uitstappen
  • Exclusieve zorgen tijdens de vlucht.
  • Korting van 10% op luchthavenparking.

 

Bart
Bart
Hoi. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Ondertussen bezocht ik meer dan 50 landen, maar mijn grote liefde blijft sowieso de Verenigde Staten. Ook voor toffe kortbijbestemmingen heb ik een serieuze boon. Niets leuker dan de trein te nemen voor een weekendje weg. In eigen land of net voorbij de landgrenzen.
Leave a Comment