Must-have reisapp: Stievie

Ik weet het wel. Je gaat helemaal niet op vakantie om naar televisie te kunnen kijken. Maar citytrippen is niet enkel sightseeing of lekker uit eten in plaatselijke restaurantjes. Vaak moet je uren wachten. In de trein naar het vliegveld. Aan de gate van je vlucht. In het vliegtuig naar je bestemming. En op die momenten is Stievie voor mij onmisbaar geworden.

Wie vaak op reis gaat en toch wil blijven genieten van de Vlaamse zenders in het buitenland kan haast niet zonder Stievie. 10 zenders waar je live en uitgesteld naar kan kijken. Live, zowel op je hotelkamer in Spanje als aan het strand op Curaçao. Uitgesteld, zowel in het vliegtuig boven Duitsland als op het cruiseschip op de Nijl. Je kan programma’s immers opnemen en later herbekijken, ook zonder internetverbinding.

wpid-img_20150324_121110.jpg
Superhandig tijdens lange en saaie vluchten.

Stievie is beschikbaar via elke wifi of mobiel netwerk in binnen en buitenland. Zowel op je tablet, smartphone of op  de televisie via Apple TV of Chromecast.

Klant worden kost je net geen 10 euro per maand. Momenteel is de eerste maand zelfs gratis.

 


De foto's die je vindt in deze blogpost zijn allemaal gemaakt met een eenvoudige systeemcamera, tenzij anders vermeld. Hier kan je er meer informatie over vinden of kopen.Reageer mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *