Next stop: Rotterdam #RTMtrip

Volgende week ga ik enkele daagjes op pad in het Nederlandse Rotterdam. Het mag soms ook al eens gewoon om de hoek zijn. De havenstad ligt slechts op een uurtje met de trein of de auto vanuit Antwerpen.

Ik moet bekennen dat het mijn eerste keer in Rotterdam zal zijn. Eigenlijk is het vreemd dat Nederland, buiten enkele leuke bezoekjes aan Amsterdam en Eindhoven, eigenlijk een zo goed als blinde vlek is op mijn travelmap. Daarom ben ik dan ook zeer benieuwd de stad eindelijk te kunnen ontdekken.

Vanaf volgende week kunnen jullie mijn avontuurtjes ginds volgen via mijn Facebook, Twitter en Instagram en uiteraard op deze blog.

Voor deze trip zal ik de hashtag #RTMtrip gebruiken op de social media. Uiteraard zal er snel een uitgebreid verslag volgen op deze site.

Omdat het mijn ‘eerste keer’ is in Rotterdam zijn tips en must-do’s zeer welkom!

1497-Ossip-van-Duivenbode


FOTO'S: De foto's die je vindt in deze blogpost zijn allemaal gemaakt met een eenvoudige systeemcamera, tenzij anders vermeld. Hier kan je hem kopen.8 reacties

  • In de buurt van de Oude Haven zijn er enkele leuke cafeetjes die het proberen waard zijn. En uiteraard moet je ook de nieuwe Markthal gezien hebben.

  • Super leuk dat je naar Rotterdam gaat. Het is ook leuk om bij goed weer even rond te wandelen langs de beeldenroute.

  • De dierentuin van Rotterdam is één van de mooiste die ik bezocht in Europa. Ook zeker de moeite waard, zeker tijdens een reis met kids.

    • Fijn. Dierentuinen zijn echt wel mijn ding 🙂 Alleen weet ik niet of er in de twee daagjes tijd zal zijn om een halve dag in de zoo rond te slenteren…

  • Enkele maanden geleden heb ik de grote markthal bezocht. Heel gezellig!

    • Uiteraard! Ik ben dol op marktjes. Naar het schijnt is de markthal van Rotterdam de leukste van NL.

Reageer mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *