Ik begon mijn travel- en lifestyle blog Vetexbart zo’n vier jaar geleden, zoals de meesten waarschijnlijk, hoofdzakelijk voor vrienden en familie die mij een beetje wilden volgen tijdens mijn persoonlijke reizen en de vele (lange) trips voor het werk. Ongeveer twee jaar geleden heb ik de beslissing genomen om het een beetje professioneler aan te pakken, met wekelijks enkele nieuwe posts over reizen in de breedste zin van het woord.

Antwerpen - Vetexbart

US of A

De VS zijn voor mij de hemel op aarde! Zo’n uitgestrekt land met echt in iedere uithoek voor ieder wat wils. Van de grootste metropolen ter wereld tot de intiemste plekjes in de prachtige nationale parken. Ik ben een echte liefhebber van gigantisch grote steden. Mijn absolute favoriet is New York City waar ik al heel vaak was, (en waar mijn blog voor een groot deel over gaat) maar ook Los Angeles of Chicago zijn de max.

De dromen van Vetexbart?

Mijn bucketlist neemt ongekende proporties aan. Zo wil ik echt wel een keertje naar Azië. Verder dan enkele weken Thailand ben ik nog niet geraakt, maar ik zou graag eens willen rondtrekken in Indonesië of Vietnam. Maar uiteraard staan er ook nog bijzonder veel Amerikaanse bestemmingen op die lijst. Zo wil ik heel graag naar New Orleans en zou ik dolgraag Hawaii bezoeken. Maar ook een rondreis met de camper door noordelijk USA zit er hopelijk ooit aan te komen. Met een reisje richting Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland of Sint Petersburg zou je Vetexbart trouwens ook bijzonder blij kunnen maken hoor.

Geef een reactie