Vlog: van ons tochtje met de TX35 op de Waddenzee

Met de TX35 op de WaddenzeeMet de TX35 De Zeester op de Waddenzee op zoek naar garnalen en zeehonden. Leuk bezoek aan Texel.

Omdat een video meer zegt dan tekst en zelfs foto’s maakte ik onlangs een korte clip over onze uitstap met TX35 De Zeester. Daarmee vaarden we vanuit de haven van Oudeschild op Texel uit voor een leuke namiddag waarin we op zoek gingen naar zeehonden op de zandbanken. De vissers lieten hun netten zakken om een beetje later heerlijke garnalen boven te halen, te sorteren en te koken aan boord.

Kijk even mee!

TX35 De ZeesterBart
Bart
Hoi. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Ondertussen bezocht ik meer dan 50 landen, maar mijn grote liefde blijft sowieso de Verenigde Staten. Ook voor toffe kortbijbestemmingen heb ik een serieuze boon. Niets leuker dan de trein te nemen voor een weekendje weg. In eigen land of net voorbij de landgrenzen.
Leave a Comment