Hotspot: Crowne Plaza Hotel in Luik

Max-Life.beFoto: Max-Life.be

Enkele weken geleden logeerde ik samen met een vriend in het Crowne Plaza hotel tijdens onze citytrip naar het Waalse Luik. Om er te overnachten ruilde ik mijn 60.000 opgespaarde IHG Rewards Club punten in voor twee nachten in dit prachtige vijfsterrenhotel in het centrum van de historische stad.

Luik
Het prachtige uitzicht vanuit het hotel

De ontvangst door de receptioniste was heel hartelijk en vriendelijk, maar het zou leuk geweest zijn dat we in het Nederlands konden verdergeholpen worden. We zitten tenslotte in een vijfsterrenhotel in een internationale Belgische stad. Onze standaardkamer was ruim en beschikte over een bureau, een mini-bar, koffie- en theefaciliteiten en een prachtige desinger chair. Ook de badkamer had een grote oppervlakte en bestond uit een douche en ligbad. Voor leden van de Rewards Club is er trouwens steeds gratis Wifi op de kamer.

Luik Collage

Het hotel laat haar gasten gratis genieten van een binnenzwembad en de fitness en heeft ook een spa met sauna en hamam.

Crowne Plaza biedt tegen betaling van 20 euro per dag een parking aan vlak bij het hotel. Wij verkozen iets verderop goedkoper te parkeren.

Voor een standaard 2 persoonskamer in het Crowne Plaza betaal je zo’n 120 euro per nacht op de door ons gekozen data. Voor het ontbijt betaal je ongeveer 15 euro per persoon extra. Om de kamerprijzen in dit hotel te vergelijken kan je hier terecht.

Kijk ook eens even naar deze andere posts over ons weekend in Luik:Bart
Bart
Hoi. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Ondertussen bezocht ik meer dan 50 landen, maar mijn grote liefde blijft sowieso de Verenigde Staten. Ook voor toffe kortbijbestemmingen heb ik een serieuze boon. Niets leuker dan de trein te nemen voor een weekendje weg. In eigen land of net voorbij de landgrenzen.

4 Comments

Leave a Comment