Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Hotspot: Crowne Plaza Hotel in Luik

Enkele weken geleden logeerde ik samen met een vriend in het Crowne Plaza hotel tijdens onze citytrip naar het Waalse Luik. Om er te overnachten ruilde ik mijn 60.000 opgespaarde IHG Rewards Club punten in voor twee nachten in dit prachtige vijfsterrenhotel in het centrum van de historische stad.

Luik
Het prachtige uitzicht vanuit het hotel

De ontvangst door de receptioniste was heel hartelijk en vriendelijk, maar het zou leuk geweest zijn dat we in het Nederlands konden verdergeholpen worden. We zitten tenslotte in een vijfsterrenhotel in een internationale Belgische stad. Onze standaardkamer was ruim en beschikte over een bureau, een mini-bar, koffie- en theefaciliteiten en een prachtige desinger chair. Ook de badkamer had een grote oppervlakte en bestond uit een douche en ligbad. Voor leden van de Rewards Club is er trouwens steeds gratis Wifi op de kamer.

Luik Collage

Het hotel laat haar gasten gratis genieten van een binnenzwembad en de fitness en heeft ook een spa met sauna en hamam.

Crowne Plaza biedt tegen betaling van 20 euro per dag een parking aan vlak bij het hotel. Wij verkozen iets verderop goedkoper te parkeren.

Sweet Dreams! #crowneplaza #ihg #luik #liège #room #deluxe #belgium #traveling #travel #blog #blogger #instatravel #travelgram

Een foto die is geplaatst door Bart Melis (@vetexbart) op

Voor een standaard 2 persoonskamer in het Crowne Plaza betaal je zo’n 120 euro per nacht op de door ons gekozen data. Voor het ontbijt betaal je ongeveer 15 euro per persoon extra. Om de kamerprijzen in dit hotel te vergelijken kan je hier terecht.

Kijk ook eens even naar deze andere posts over ons weekend in Luik:


ReizenReizen

4 reacties

  • Ziet er knap uit, maar vind het wel prijzig! Iets te duur voor mij.

  • Ik vebreef afgelopen zomer in het CP hotel ik Luik. Het was een zeer aangename ervaring. Niet alleen het hotel was prachtig maar ook de stad Luik heeft me erg verrast. Ik wil zeker nog eens teruggaan in het nieuwe jaar.

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!