4 x nieuw in New York City in 2021

De meeste NYC-fans hebben door corona hun favoriete stad al een hele tijd moeten missen. Nochtans hebben de New Yorkers niet stilgezeten en pakken ze ook in 2021 uit met een heel aantal nieuwigheden. Wij sommen alvast enkele projecten op die je op je bucketlist kan zetten: 4 x nieuw in New York.

Nieuw observatiedek

Wij kijken misschien wel het meest uit naar SUMMIT, dat in de herfst van 2021 wordt geopend. Het wordt een gloednieuw observatie- en panoramadek op het iconische One Vanderbilt gebouw. Je kan er naar het hoogste uitkijkpunt in Midtown waar je een prachtig uitzicht krijgt op zowel Central Park, het Chrysler Building en het Empire State Building. Via de glazen vloer zal je uitkijken op Madison Avenue. Op het dek zal je ook iets kunnen eten en drinken.

Friends Experience

In de Friends Experience krijgen fans van de legendarische televisie show opnieuw twee verdiepingen vol met interactieve ervaringen voorgeschoteld. Je ziet er niet alleen de iconische oranje bank, rekwisieten en kostuums maar je kan er eveneens een koffie gaan drinken in Central Perk. Dat is iedere dag open voor het publiek.

Phoenix Family Thrill Roller Coaster

Op Coney Island zal je deze zomer kunnen kennismaken met de Phoenix Family Thrill Roller Coaster die er zal verrijzen. De nieuwe attractie zal zo’n 21 meter hoog zijn en een snelheid halen van ongeveer 55 kilometer per uur. Het is alleszins een mooie toevoeging aan Deno’s Wonder Wheel Amusement Park dat dit jaar zijn 100ste seizoen viert.

Jacob K. Javits Center


Heren

De beruchte expositiehal en conferentiecenter Jacob K. Javits Center zal naar alle waarschijnlijkheid dit voorjaar klaar zijn met zijn giga uitbreiding. Er komt zo’n 1,2 miljoen vierkante kilometer bij. Denk aan een speciale evenementenruimte (één van de grootste in de VS), een binnen- en buitenpaviljoen op het dak en zelfs een complete boerderij, eveneens op het dak.

baaf271ce3b331ea8367d854af4c9a02?s=96&d=identicon&r=g
Barthttps://www.vetexbart.be
Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Deel dit artikel

Bart

Content creator & reisblogger

Hoi! Ik ben Bart, globetrotter, fotograaf en content creator bij Vetexbart. Deze Vlaamse reisblog en bijhorend sociale media platform bestaat sinds 2013. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Gloednieuw

spot_img