5 niet te missen reisblogs

Diverse (reis)blogs schieten de laatste tijd zoals champignons uit de grond! Altijd handig als je een tripje wil voorbereiden of zalig wil wegdromen van andermans vakantiefoto’s vanop je eigen tuinbank, maar soms vind je door de bomen het bos niet meer. Ik ontdekte de afgelopen weken nog enkele leuke bloggers en deel ze dan ook graag met jullie.

It’s travel o’clock

De travelblog van Daphne bestaat al sinds 2012. Ze reisde al naar vele landen en werelddelen en het resultaat is haar prachtige blog met zeer leuke vormgeving en pareltjes van foto’s.

traveloclock

LiveLikeTom

Een Nederlandse blog met een klein hoekje af. Geen travelblog pur sang, maar aangevuld met leuke lifestyle artikels en een dagelijkse portie mannelijk naakt. Want een gay beetje is wel OK! 🙂

live like tom

BeSabine

Volg de avonturen van de Nederlandse Sabine die haar Columbaanse liefde Jimmy volgde tot in Bogota! Het blijkt dat emigreren leuk is maar niet altijd even makkelijk!

sabine

Flying The Nest

Ik schreef er al over in mijn vorige lijstje, maar ik kan er echt niet genoeg van krijgen. Het Australische highschool koppeltje Jess en Stephen zijn mijn internationale travelblog favorieten. Bekijk ook hun fantastische foto’s op Facebook.

favo3

Reizen Met De Trein

reizenIs eigenlijk meer een online magazine over nationale en internationale treinreizen. Zeer mooie foto’s en gastblogs die absoluut de moeite waard zijn!

Welke zijn jullie favoriete blogs op dit moment?

NEW YORK CITY SPECIALS VANAF €59911 reacties

Geef een reactie