Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


5 niet te missen reisblogs

Als je net als ik van reizen houdt dan schuim je waarschijnlijk ook vaak het internet af op zoek naar leuke en interessante reisblogs. Zo’n blogs zijn altijd handig als je een reisje wil plannen of enkele toffe tips & tricks zoekt over de wondere wereld van het reizen. Ik selecteerde mijn top 5 van binnen en buitenlandse reisblogs die mij dit jaar het meest konden bekoren!

Reismicrobe (NL)

De blog van de Vlaamse Nies is momenteel mijn persoonlijke favoriet. Ze blogt met veel enthousiasme over haar reizen en de plannen die ze nog heeft.

favo4

Flying The Nest (ENG)

Het jonge Australië koppel Stephen & Jess lieten alles achter zich om te reizen. Deze inspirerende blog doet je meteen zin krijgen om een ticket te boeken.

favo3Wat Zij Zegt

Natasja heeft een fantastische blog die niet alleen gaat over reizen. Ze schrijft onder andere over haar dagelijkse beslommeringen, leuke hotspots & food. Haar ‘fun travel facts’-rubriekje is echt geweldig!

favo5

Travel Around With Me (NL)

Henriëte schrijft bijna dagelijks leuke berichten op haar blog, die qua vormgeving zeer aangenaam leest. Door haar prachtige foto’s waan je je dadelijk op vakantie.

favo2

 

The Blonde Abroad (ENG)

The Blonde Abroad is de Engelstalige blog van de Californische Kiersten. Ze besloot haar job op te geven en werd wereldreizigster. Ze geeft altijd goede budget tips en tricks en komt op prachtige plaatsen.

favo

Welke zijn jullie favoriete blogs op dit moment?

ReizenReizen

18 reacties

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!