Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


5 x waarom ik verslaafd ben aan NYC

7 oktober 2014. Zo lang is het geleden dat ik nog voet op Amerikaanse bodem zette! Dat zijn 9 lange maanden en helemaal niet van mijn gewoonte, maar soms loopt niet alles precies zoals je het zelf wil. Ik hoor Lady Liberty al even in de verte op me roepen en betrap mezelf erop dat ik er echt heel hard terug heen wil. En snel. En weet je waarom? Wel, omdat ik verslaafd ben aan New York. En daar hebben deze 5 dingen zeker een groot aandeel in.

Mensen

In New York ben je nooit alleen. Op elke straathoek, in elk restaurant of op elk pleintje zie je mensen.

NYC1

Hot Dogs

Geef toe. Amerikanen hebben toch echt wel de beste hotdogs?

newy13

Skyline

De mooiste en meest iconische skyline ter wereld is die van Manhattan. Hier kan ik uren naar kijken.

newy15

Kilo’s

In NYC, en in uitbreiding heel Amerika, heb ik nooit een laag zelfbeeld. Mijn kilo’s zijn daar absoluut peanuts!

NYC2

Cocktails

Het is hier dat dé Long Island Iced Tea is uitgevonden. Hoe kan je dan niet van NYC houden?

NYC3

Was jij al in New York? Ja! Wat mis jij dan het meest?

 

 

 

 

 


ReizenReizen

3 reacties

  • New York staat nog altijd op mijn lijstje! Behalve die hot dogs trouwens: die laat ik als vegetariër toch even liggen 😉

  • Een hete zomerdag in NY, zo warm dat de asfalt in Chinatown aan de sandalen blijft plakken. Gezellig met een boek een plaatsje vinden rond de fontein op Washington Square park. Mensen observeren en gezellig een babbeltje maken met je tijdelijke buurman/vrouw. Zalig! Dat mis ik!!! En ja daar mag een Cliché Starbucks Caramel Frappuccino bij! 🙂

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!