72 uur in het met zon overgoten Barcelona

Onder een stralende ochtendzon kwamen we vanuit Brussel aangevlogen op de luchthaven van El Prat in Barcelona. Helemaal klaar voor een relaxed verblijf van enkele dagen in de grootste stad van de regio Catalonië! Dankzij een leuke samenwerking mochten mijn vrienden en mezelf tijdens deze reis enkele nachten logeren in een appartement van Interhome. Een bedrijf dat al meer dan 50 jaar zorgt voor vakantiewoningen op meer dan 200 bestemmingen, waaronder dus ook Spanje.

Barcelona3Ons compacte, maar zeer functionele appartement ligt net buiten het centrum van Barcelona op enkele meters van het metrostation Mercat Nou en op slechts enkele minuten wandelen van het grote Sants treinstation. Met de metro (koop bijvoorbeeld een 2-dagen pas voor 14 euro – bezoek je alle belangrijke bezienswaardigheden op een paar minuten sporen. In de onmiddellijke omgeving van het appartement zijn er bakkers, slagers en supermarkten in overvloed en rond het Parc de l’ Espanya Industrial vind je ook enkele lekkere restaurants terug.

Met zijn twee slaapkamers is de vakantiewoning geschikt voor vier personen. Door de volledig uitgeruste keuken (oven, magnetron, ijskast en diepvries, …) hoef je niet per se iedere avond op restaurant te gaan, en het zeer ruime terras is ideaal om na het stappen uit te rusten met een gin-tonic en wat tapas! En – très important! – er is snelle wifi! 🙂

Het klassieke appartement heeft alle moderne uitrustingen die je nodig hebt voor een citytrip van enkele dagen. Er is airco, wasmachine en televisie en over handdoeken en beddengoed moet je je ook geen zorgen maken.

Barcelona2

Een link naar het appartement vind je hier.

Mijn verslag van enkele dagen in Barcelona kan je binnenkort terugvinden op m’n blog. Volg me via Bloglovin’, Facebook of Twitter om hier als eerste de posts te ontdekken!


ReizenReizen

Geef een reactie