Adioso, de vluchtenzoeker voor mensen met open opties

adioso
SHARE

Als je vaak reist heb je zeker al enkele keren je vlucht online geboekt via één van de ondertussen ontelbare vergelijkingssites zoals Kayak, Orbitz of Expedia. Al deze sites hebben het grote nadeel niet erg flexibel te zijn. Adioso kan dé oplossing zijn voor mensen waarbij bijvoorbeeld de exacte data van hun trip geen rol spelen.

Adioso bestaat al enkele jaren, maar het is pas enkele maanden dat de online vluchtenzoeker zijn echte doorbraak kent. Natuurlijk zijn er vandaag al ontelbaar veel sites om vliegtuigtickets te boeken zodat je door het bos de bomen niet meer ziet. Ze bieden je ongeveer allemaal dezelfde mogelijkheden aan met hier en daar een eigen extra toepassing. Over het algemeen geef je steeds de exacte luchthavens van vertrek en aankomst in en bepaal je je reisdata met eventueel de optie om enkele dagen vroeger of later te vertrekken.

Adioso werk echt op een heel andere, vernieuwende manier en is er voor avontuurlijke reizigers die willen vakantie nemen, maar niet zijn gebonden aan bepaalde dagen of zelfs plaatsen. De website neemt flexibiliteit hoog in het vaandel wat ervoor zorgt dat je de perfecte vlucht op maat krijgt voor de beste prijs.

Wil je ergens in het najaar een citytrip ondernemen binnen Europa? Dan kan je met Adioso makkelijk op zoek gaan naar de goedkoopste Europese bestemming in bijvoorbeeld september, zonder exacte data of plaatsen in te geven. Jij typt dan in de op natuurlijke spraak gebaseerde zoekbalk gewoon: Brussels to Europe late September under 200 euro.

Bij de overzichtelijke zoekresultaten kan je aan de hand van makkelijke en eenvoudige grafieken bekijken wanneer er nog goedkoper kan gevlogen worden. Door de aanduidingen ‘Cheapest, Best and Fastest trips’ kan je bepalen wat voor jou de voorkeur draagt: goedkoper of sneller vliegen of met betere verbindingen.


Booking.com

Geef een reactie