Belgian Travel Blog Awards: stem hier op je favoriet!

gelezen in 1 minuut

Vetexbart is ook dit jaar genomineerd voor een Belgian Travel Blog Award. Uit meer dan 300 inzendingen koos een jury een aantal kanshebbers in verschillende categorieën. Ons artikel over onze roadtrip door Centraal-Portugal werd selecteerd in de Best Culinary & Cultural Travel Story reeks. Voor dit artikel kunnen jullie zelf niet stemmen, dat zal gebeuren door een professionele jury uit de reissector.

We maken ook kans op de Audience Choice Award! En daarvoor hebben we wel jouw stem nodig (vink in de lijst je favoriete blogger aan). Stemmen kan tot maandag 27 februari en de bekendmaking zal gebeuren op vrijdag 17 maart tijdens een awardshow in Tilburg.

Bart

Ik ben Bart, de globetrotter, schrijver & fotograaf achter Vetexbart, een reisblog gestart in 2013. (In mijn dromen) vaak te vinden op dat ene groene bankje in Central Park. Enorme fan van New York City en Antwerpen, maar ook van ruige plekken in Centraal en Oost-Europa. Rijbewijsloos, maar altijd in de mood voor een epic roadtrip. Slaap liever op hotel dan in mijn eigen bed. Hou van koken en nog veel meer van culinair genieten op restaurant. Aarzel niet om me te contacteren als je met een vraag zit.

×

Hoi!

Welkom bij de chatbox van Vetexbart.

× Heb je een vraag?