Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Waar eet je de beste pizza in New York?

Pizza & New York, dat is zoals Adam en Eva onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kan de $1 slice pizza niet uit het New Yorkse straatbeeld wegdenken en op iedere hoek is er wel ergens een pizzeria. Onze favoriet ligt echter niet in Manhattan! Vetexbart neemt je graag mee naar zijn absolute topper in de Bushwick wijk in Brooklyn.

New York City Q&A

Vetexbart maakt wekelijks korte Q&A filmpjes over New York City waarin hij vragen van lezers en volgers beantwoordt. Je kan alle fragmenten hier bekijken.

Goedkoopste activiteiten boeken

Een van de beste boekingswebsites om activiteiten en tours te boeken in New York is GetYourGuide. Je vindt er alle hotspots en must-sees terug tegen de beste prijs en met eerlijke reviews.

New York praktisch

Via de nieuwe Nederlandse startup Hi hi kan je een echte local ‘huren’ om je rond te leiden om de echte must do’s in New York te ontdekken. Een real New Yorker brengt je -in samenspraak- naar de coolste plekjes van de stad. Je kan al gidsen vinden vanaf slechts 12,50 euro per uur. Misschien heeft ook hij of zij een ‘beste pizza in New York’ tip!


ReizenReizen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!