Waar eet je de beste pizza in New York?

gelezen in 1 minuut

Pizza & New York, dat is zoals Adam en Eva onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je kan de $1 slice pizza niet uit het New Yorkse straatbeeld wegdenken en op iedere hoek is er wel ergens een pizzeria. Onze favoriet ligt echter niet in Manhattan! Vetexbart neemt je graag mee naar zijn absolute topper in de Bushwick wijk in Brooklyn.

New York City Q&A

Vetexbart maakt wekelijks korte Q&A filmpjes over New York City waarin hij vragen van lezers en volgers beantwoordt. Je kan alle fragmenten hier bekijken.

Goedkoopste activiteiten boeken

Een van de beste boekingswebsites om activiteiten en tours te boeken in New York is GetYourGuide. Je vindt er alle hotspots en must-sees terug tegen de beste prijs en met eerlijke reviews.

New York praktisch

Via de nieuwe Nederlandse startup Hi hi kan je een echte local ‘huren’ om je rond te leiden om de echte must do’s in New York te ontdekken. Een real New Yorker brengt je -in samenspraak- naar de coolste plekjes van de stad. Je kan al gidsen vinden vanaf slechts 12,50 euro per uur. Misschien heeft ook hij of zij een ‘beste pizza in New York’ tip!

Bart

Ik ben Bart, de globetrotter, schrijver & fotograaf achter Vetexbart, een reisblog gestart in 2013. (In mijn dromen) vaak te vinden op dat ene groene bankje in Central Park. Enorme fan van New York City en Antwerpen, maar ook van ruige plekken in Centraal en Oost-Europa. Rijbewijsloos, maar altijd in de mood voor een epic roadtrip. Slaap liever op hotel dan in mijn eigen bed. Hou van koken en nog veel meer van culinair genieten op restaurant. Aarzel niet om me te contacteren als je met een vraag zit.

Geef een antwoord

Your email address will not be published.

×

Hoi!

Welkom bij de chatbox van Vetexbart.

× Heb je een vraag?