Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


5 bloggers die je meteen aan het dromen zetten

Deze zomer mag mijn blog officieel twee kaarsjes op de verjaardagstaart uitblazen. Vetexbart.be kwam er in eerste instantie eigenlijk als een soort dagboek voor het thuisfront. De achterblijvers die me tijdens mijn reizen iets minder hard zouden moeten missen door de berichtjes en foto’s op m’n site. En, eerlijk, ook om ze stikjaloers te maken natuurlijk! 🙂

Stilaan werd die bestaansreden een beetje bijgesteld. Mensen laten kennismaken met voor hen onbekende plekken en de bezoekers toffe reisideeën meegeven is nu vooral de opdracht. De afgelopen maanden haalde ik zelf ook heel wat (reis)inspiratie uit verschillende pareltjes onder de reisblogs. Vanaf dit jaar ga ik iedere maand terugkijken naar de leukste bloggers die ik tegenkwam op het web.

  • De West-Vlaamse Niel mocht als Brussels Airlines reporter richting Senegal vertrekken. Een land dat ik al lang wil bezoeken omdat er een goede vriend van me woont. Voorlopig is het er echter nog niet van gekomen, maar door de blogs van Tjoolaard begon ik spontaan nog meer te watertanden.
  • Ik ben echt gek van de snaps van de ‘rosse’ Amerikaan @drewbinsky. Ook zijn blog The Hungry Partier staat vol met leuke bestemmingen. Lees zeker zijn post over het eiland Boracay in de Filipijnen. Nog beter is deze gast gewoon volgen op Snapchat!
Boracay Beach :-)
Boracay Beach 🙂 (Foto: Pixabay)
  • Hij is niet alleen Q-DJ, maar ook een fantastische travelblogger. Sam De Bruyn zijn concept is simpel: hij bezoekt een stad voor 48 uur en laat zijn bezoekers er achteraf mee kennismaken aan de hand van evenveel prachtige foto’s. Hij bezocht voor zijn blog Håndbagage de Duitse stad Hannover (net als ik enkele maanden geleden).
  • Sven Luckermans vliegt al snel zo’n 100.000 mijlen per jaar bijeen en schrijft over enkele uitzonderlijke reiservaringen op zijn blog. Hij bokste onlangs ook een complete ‘luxeuze travel’-gids in elkaar. Je leest hier hoe je geld kan besparen op vluchten, goedkope of gratis hotelnachten boekt of een zitje in first class kan scoren. Opgepast! Opnieuw een watertanden alert bij het zien van zijn foto’s!
  • Ik vermelde Flying The Nest al enkele keren eerder hier op mijn blog. Het jonge Australische koppel Stephen & Jess lieten alles achter zich om te reizen. Deze inspirerende blog doet je meteen zin krijgen om een ticket te boeken. Momenteel zijn ze al zo’n 11 maanden op pad! Volg ze ook zeker via Facebook.

Welke coole blogs kwamen jullie tegen in januari of welke leuke bloggers volgen jullie via social media?


ReizenReizen

10 reacties

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!