Deze zomer heerlijk ontspannen in een Center Parcs cottage

Center Parcs staat al meer dan 5 decennia synoniem en garant voor plezier voor jong en oud, unieke belevenissen en ontelbare onvergetelijke herinneringen.

Center Parcs staat al meer dan 5 decennia synoniem en garant voor plezier voor jong en oud, unieke belevenissen en ontelbare onvergetelijke herinneringen. Echt op vakantie, steeds met een tropisch gevoel, maar toch nooit echt ver weg. Je hebt zelfs de keuze uit maar liefst 21 verschillende parken in Europa. Geniet er van elkaars gezelschap in één van de gezellige en knusse cottages. Die trouwens ook echt als een tweede thuis aanvoelen.

Center Parcs kan je best een uniek concept noemen. Je kan er als verliefd koppeltje naartoe om te ontspannen, er met de kinderen heel wat verrassende avonturen gaan beleven of als vriendengroep een vakantiehuisje reserveren om er samen een cool weekend van te maken. Misschien is er in de buurt wel een toffe brouwerij waar je lekkere biertjes kan proeven? Iedereen zit goed bij Center Parcs en een uitstap naar één van de parken staat sowieso garant voor heel wat plezier en vertier beleven! Of je nu kiest om heerlijk te fietsen of wandelen in de prachtige natuur, of om je uit te leven in en rond het tropische zwemparadijs samen met je beste vrienden of kids. Wist je trouwens dat je zelfs kan kiezen voor een verblijf in één van de boomhuizen? Hoe cool is dat!

België

In België kan je kiezen voor een verblijf in de Center Parcs  Kempervennen, vlakbij het prachtige natuurgebied De Malpie. Op de grens van ons land en Nederland vind je dan weer park De Vossemeren, erg dicht bij een fantastisch uitgestrekt duinen- en heidelandschap met naaldbomen. Een ideale locatie voor een zomerse picknick, een spelletje KUBB of stevige wandeling. Je leest het, een vakantie in één van de vele Center Parcs verblijven is altijd een goed idee. Misschien zelfs iets om uit te proberen tijdens de komende zomervakantie?

Bekijk zeker eens deze leuke video.

1 reactie

  • Woow zie er geweldig uit, zou ik binnekort samen met mijn verloofde ook wel eens willen doen. Ik blijf je volgen,

    Alvast dank vor de inspiratie !

    groetjes

    Karen

Geef een reactie