Zomerse staycation: heerlijk relaxen in een Center Parcs cottage

3 min.

Center Parcs staat al meer dan 5 decennia synoniem en garant voor plezier voor jong en oud, unieke belevenissen en ontelbare onvergetelijke herinneringen. Echt op vakantie, steeds met een tropisch gevoel, maar toch nooit echt ver weg. Je hebt zelfs de keuze uit maar liefst +20 verschillende parken in Europa. Geniet er van elkaars gezelschap in één van de gezellige en knusse cottages. Die trouwens ook echt als een tweede thuis aanvoelen.

Vroegboekkorting alert!
Boek je vakantie voor de zomervakantie voor 17 mei 2020 en krijg 20% korting! Je ontvangt ook een gratis activiteitencadeau ter waarde van €30 en een voorkeursligging ter waarde van €33. Vergeet niet dat je gratis kan omboeken!

Center Parcs kan je best een uniek concept noemen. Je kan er als verliefd koppeltje naartoe om te ontspannen, er met de kinderen heel wat verrassende avonturen gaan beleven of als vriendengroep een vakantiehuisje reserveren om er samen een cool weekend van te maken. Misschien is er in de buurt wel een toffe brouwerij waar je lekkere biertjes kan proeven? Iedereen zit goed bij Center Parcs en een uitstap naar één van de parken staat sowieso garant voor heel wat plezier en vertier beleven! Of je nu kiest om heerlijk te fietsen of wandelen in de prachtige natuur, of om je uit te leven in en rond het tropische zwemparadijs samen met je beste vrienden of kids. Wist je trouwens dat je zelfs kan kiezen voor een verblijf in één van de boomhuizen? Hoe cool is dat!

Center Parcs In België

In België kan je kiezen voor een verblijf in de Center Parcs Kempervennen, vlakbij het prachtige natuurgebied De Malpie. Op de grens van ons land en Nederland vind je dan weer park De Vossemeren, erg dicht bij een fantastisch uitgestrekt duinen- en heidelandschap met naaldbomen. Een ideale locatie voor een zomerse picknick, een spelletje KUBB of stevige wandeling. Je leest het, een vakantie in één van de vele Center Parcs verblijven is altijd een goed idee. Misschien zelfs iets om uit te proberen tijdens de komende zomervakantie?

Toch liever naar de Ardennen of de kust?

Kies dan voor de verblijven van Sunparks in bijvoorbeeld De Haan of de Ardennen. Ook daar krijg je een stevige korting als je vroeg genoeg boekt. Uiteraard steeds met de optie om gratis om te boeken.

Bekijk zeker eens deze leuke video.

Dit artikel beval affiliate links.

Laatste van Blog