week weg

Deals Gespot! Ontdek 5 promo’s voor citytrip of week weg

2 min.

Plan je een citytripje of wil je liever een hele week weg? Hou dan Vetexbart goed in het oog. In de nieuwe rubriek Deals Gespot! gaan we tweewekelijks op zoek naar de beste acties* en grootste kortingen in reisland.

Boek weekend Sunparks, krijg midweek gratis

Wie van 16 februari tot en met 25 februari 2021 een weekendje boekt bij Sunparks krijgt er een gratis midweekverblijf bij. Afreizen kan in maart, april, mei, juni of september. Strooit corona toch nog roet in het eten? Dan kan je gratis omboeken tot 21 dagen voor aankomst.

15% korting bij Belvilla

Op zoek naar een vakantiewoning? Dan krijg je bij Belvilla bij een minimale bestelwaarde van €500 maar liefst 15% korting. Gebruik de kortingscode EASTERBEL15. Boeken kan tot 28 februari voor een verblijf tot 30 juli 2021.

Week weg? Grote korting bij Landal

Vanaf 12 februari vind je op de website van Landal grote kortingen van 30% en 40% voor boekingen voor de krokusvakantie, Paasvakantie, Hemelvaart en Pinksteren.

week weg vakantieparken in vlaanderen
Ook bij vakantieparken Landal kan je hoge kortingen scoren.

Valentijnsactie Plopsa

Met de code VALENTIJN krijg je grote kortingen (tot 40%) op Plopsa tickets, FunCards, SwimCard én 5% korting bij een reservatie voor het Plopsa Hotel. De promocode is te gebruiken van 12 februari tot en met 15 februari 2021.

Goedkoop hotel boeken

Bij HotelSpecials kan je heel flexibel een weekendje weg boeken. Je kan namelijk gratis annuleren tot 1 dag vooraf. Tot en met maart kan je genieten van meer dan 50% korting tijdens de actie Winter Sales.

*Voor de voorwaarden van de promo’s en acties gelieve naar de desbetreffende websites te surfen. Dit artikel kan linkjes bevatten naar webshops. Lees onze Reclame Code.