Deze cadeaus wil iedere reiziger onder de kerstboom

IMG-20181101-WA0000.jpg
SHARE

Bij ieder geslaagd kerstfeestje horen natuurlijk een hoop cadeautjes. Maar waar haal je elk jaar weer de inspiratie voor een passend cadeau? Wij zetten voor de travelers onder jullie een aantal van onze favorieten op een rijtje.

Maak supercheap professionele filmpjes

Een onmisbaar speeltje voor de reizigers onder jullie die graag video’s maken on the go. Met een gimbal van Zhiyun maak je zonder al te veel kennis prachtige YouTube of Instagram filmpjes. Het apparaat is eigenlijk een soort van moderne selfiestick die je smartphone stabiliseert, waardoor je beeldjes vlotjes worden opgenomen zonder haperingen. De gimbal heeft een bedieningspaneel aan het handvat. Je vindt er al een goede voor iets meer dan 100 euro.

Zoek & vind beste NYC Instagram spots

De Vlaamse Silvie Bonne woont in New York City en bracht een tijdje geleden een gloednieuw boek uit. Het werd een fotoboek over New York, iets waar ze al langer van droomde. Omdat ze Instagram vaak als search-tool gebruikt kreeg het concept voor een NYC guide for Instagrammers snel vorm. Het boek bundelt de mooiste en meest Instagram worthy plekjes in New York. Het is een onmisbaar boek tijdens je (eerste) trip naar the Big Apple. Het bevat echter niet alleen de bekende hotspots. De auteur sleurt je van de begane paden af, waardoor het ook voor mensen die al vaker naar NYC gingen nog steeds een verrassende leidraad is.

Een retourtje naar…

Een vliegticket onder de kerstboom? Altijd prijs! De handigste tool om de prijzen van vliegtuigtickets te vergelijken is volgens ons Momondo.

Altijd internet op reis

Wie vaak op reis gaat kent het probleem. Een haperende internetverbinding in je Spaans Airbnb-appartement, extra bijbetalen voor snellere wifi op hotel of -worst case scenario- helemaal geen connectie op de camping in Griekenland! Daarom vertrek ik tegenwoordig niet meer op vakantie zonder de erg compacte FritzBox 6820 LTE router in m’n koffer te steken. Steeds zorgeloos internetten, Netflix & Chill op een regenachtige dag en non-stop reisverhalen posten op je Instastories, klinkt goed toch? De router is multiband-compatible, waardoor zowat iedere frequentie in Europa kan ontvangen worden.

Waterdichte laptop backpack

Het Zwitserse merk Victorinox is vooral bekend om zijn legendarische zakmessen, maar er is ook een collectie Travel Gear. Wij mochten de Victorinox Touring Laptop Backpack uittesten. Hij werd gemaakt uit duurzaam materiaal, weegt slechts iets meer dan 1 kilogram. De tas is volledig verstelbaar, waterdicht en heeft verschillende opbergvakken.

* Dit artikel bevat affiliate links. Voor meer info, check mijn reclame code pagina.


Geef een reactie