Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


New York City Magazine

NIEUW! NYC ONLINE MAGAZINE 2019

Hoi! Ik ben Bart, een dertiger uit Vlaanderen en de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. De Verenigde Staten zijn voor mij de hemel op aarde! Het is zo’n uitgestrekt land, met echt in iedere uithoek voor ieder wat wils. Van de grootste metropolen ter wereld tot de intiemste plekjes in de meest prachtige nationale parken. Het meest van al ben ik een echte liefhebber van gigantisch grote steden. Daarom ga ik al meer dan 15 jaar erg regelmatig naar New York City en volg ik deze stad op de voet.

Als NYC-expert schrijft ik artikels over de Big Apple op mijn blog, maar ook in magazines en dagbladen. Onlangs werd zelfs de online YouTube videoreeks Vetexbart goes USA gelanceerd, met een focus op de city that never sleeps. In dit New York City magazine kunnen jullie kennismaken met de stad waar ik zo van hou. Je vindt hier onder andere een volledige en up-to-date weekplanning terug, maar ook heel wat tips van locals die ik er in de loop der jaren leerde kennen. Met uiteraard de must-do klassiekers, maar ook -af en toe- eens weg van de begane paden.

Specificaties:

  • het gaat om een online uitgave
  • aangeleverde versie: PDF-formaat
  • 56 reclamevrije pagina’s
  • Prijs: € 8,99
  • Dit online magazine wordt maandelijks opgefrist zodat jullie tijdens het downloaden altijd over de laatste nieuwe gegevens en informatie beschikken
  • na ontvangst van de betaling ontvangt u het exemplaar in je maibox.
  • Betalen via Paypal (onmiddellijke levering) of via bankoverschrijving.
€8.99 – Kopen

ReizenReizen

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!