CORONA-PROOF BLOGPOSTS

Bestel hier de beste boeken om de lockdown door te komen!

BOEK HIER JE PERSOONLIJKE GIDS IN NYC

New York City

West Village (2)

Ontdek de favoriete wijken van New York blogger Vetexbart tijdens een 3 uur durende privé wandeling. Slenter samen met een

Julienne Schaer/NYC & Company

“Er is niets wat je niet kan doen nu je in New York bent,” zingt Alicia Keys in ‘New York’,

new-york-1046218_1920

Ik was er ondertussen al meer dan twintig keer. Wie regelmatig een kijkje neemt op mijn blog weet dat New

nyc-2057534_1920

Ik ging ondertussen al tientallen keren naar New York City, voor mij nog altijd de meest fascinerende stad ter wereld.

Let's meet

Vetexbart
Reisblogger & New York-expert
Hoi! Ik ben Bart, een dertiger uit Vlaanderen en de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013.
ReizenReizen

Vetexbart.be is één van de grootste Nederlandstalige reisblogs, met iedere maand gemiddeld zo’n 42.000 bezoekers. De nadruk ligt op het uitlichten van toffe en haalbare bestemmingen in Europa en de Verenigde Staten, met een bijzondere aandacht voor New York City. Het online magazine is gestart in 2013. Dit magazine wordt zorgvuldig samengesteld, maar kan steeds informatie bevatten niet niet meer up-to-date is. Affiliate links kunnen getoond worden. Sommige artikelen zijn gesponsord of zijn tot stand gekomen door een samenwerking. Dit zal steeds vermeld staan in het desbetreffende artikel. Niets van deze site mag overgenomen worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar van Vetexbart.be. Vetexbart kreeg al heel wat media-aandacht bij onder andere: