Met deze reisgenoot in je koffer heb je altijd wifi op vakantie

aidan-formigoni-537398-unsplash
SHARE

Bij ieder geslaagd kerstfeestje horen natuurlijk een hoop cadeautjes. Maar waar haal je elk jaar weer de inspiratie voor een passend cadeau? Wij zetten voor de travelers onder jullie de volgende weken een aantal toffe hebbedingen op een rijtje. De handige Fritz!Box mag de spits afbijten.

Fritz!Box: je ideale reisgenoot

Wie vaak op reis gaat kent het probleem. Een haperende internetverbinding in je Spaans Airbnb-appartement, extra bijbetalen voor snellere wifi op hotel of -worst case scenario- helemaal geen connectie op de camping in Griekenland! Daarom vertrek ik tegenwoordig niet meer op vakantie zonder de erg compacte Fritz!Box 6820 LTE router in m’n koffer te steken. Steeds zorgeloos internetten, Netflix & Chill op een regenachtige dag en non-stop reisverhalen posten op je Instastories, klinkt goed toch? De router is multiband-compatible, waardoor zowat iedere frequentie in Europa kan ontvangen worden.

Als we dan toch mogen zeuren: de FRITZ!Box zou misschien nog handiger geweest zijn als het ook oplaadbaar zou zijn, want nu moet het toestel in het stopcontact gestoken worden. Zo zou het bijvoorbeeld ook gebruikt kunnen worden in de auto of tijdens een weekendje kamperen in het bos. Het is dan weer een leuk voordeel dat je echt wel supersnel kan surfen met de Fritz!Box 6820 LTE. Volgens de producenten worden gegevens meer dan 30 procent sneller doorgestuurd dan bij de vorige generatie.

Dit is een review artikel. Ik mocht dit product gratis uittesten. In deze review staat zoals steeds mijn eigen eerlijke ervaring.

Geef een reactie