Met een nieuwe look op pad

4 min.

Het leven begint weer te bruisen na maandenlang opgesloten te hebben gezeten. Nu de winkels weer volop open zijn, de terrassen overstromen van ongeduldige cafégangers en de optredens en feestjes weer beginnen opstapelen, is het hét moment om een nieuwe look te nemen! Natuurlijk is een perfecte outfit uiterst belangrijk, maar ook jouw uitstraling en charisma moeten on point zijn wanneer jij straks de wereld gaat verkennen! Maar waar te beginnen met al die overdrukke winkels? En waar kun je dan terecht voor een goed product met een schappelijke prijs? Hoe weet je wat het beste bij jou past? Zo veel vragen geen antwoorden… of toch?

Stap 1: een nieuwe haarstijl

Bij het ontwikkelen van een nieuwe look, heb je natuurlijk ook een frisse haarstijl nodig. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je heel jouw kapsel moet veranderen en uit je comfortzone moet stappen. Maar nu en dan mag je je haren wel eens goed verzorgen, nietwaar? Voor elk haartype is er een andere haarverzorging en zelfs extreem beschadigd haar kun je met bepaalde merken helemaal terug opfrissen tot een nieuw kapsel! Zo is er bijvoorbeeld het professionele kappersmerk Olaplex dat uiterst beschadigd haar helemaal kan herstellen tot een glanzend, zijdezacht kapsel. Indien je dan toch gek wil doen en je haar een nieuwe kleur wil geven, is dit merk ook zeker en vast een aanrader om achteraf te gebruiken ter verzorging. Klaar om de ster van de nacht te zijn met jouw nieuwe, glanzende haren?

Stap 2: een stralende huid

Niet alleen wil je dat je haren er op en top uitzien, maar ook je huid moet stralen en schitteren! Zo moet je dus op zoek gaan naar de juiste huidverzorging om je huid te voeden en te verzorgen en naar de juiste make-up om je op te maken. Interessant is bijvoorbeeld de online webshop HBB24 die vaak werkt met organische, milieuvriendelijke producten. Zo is er bijvoorbeeld het merk Caudalie dat zowel op basis van natuurlijke producten, als op basis van milieu- en diervriendelijke producten werkt. Zo kun je er altijd van uitgaan dat je veilig en bewust bezig bent met je huid! Na je te verzorgen met de juiste skin care is het eventueel tijd voor een laagje foundation, een vleugje mascara, een potloodlijntje onder de ogen en het inkleuren van je lippen. De favoriete fase van vele mensen! Natuurlijk zijn gekleurde lippen niet alles. Je mag niet vergeten te lachen wanneer je je opmaakt! Dit maakt jouw nieuwe look nog eens tien keer zo mooi. Moest je inspiratie nodig hebben of niet goed weten wat je wil, dan kun je natuurlijk altijd inspiratie halen uit beautytips van blogs. Ook HBB24 geeft verscheidene beautytips in haar blog!

Stap 3: feesten maar!

Eindelijk heb je dan die nieuwe look… Je voelt je helemaal stralend, helemaal opgepept, helemaal herboren! Wanneer je dan zo veel moeite hebt gedaan om er op en top uit te zien en je stralende zelf naar boven te halen, is het tijd om de dansvloer op te gaan! Pronk met je nieuwe look en laat zien dat je er trots op bent! Santé!

Bart

Ik ben Bart, de globetrotter, schrijver & fotograaf achter Vetexbart, een reisblog gestart in 2013. (In mijn dromen) vaak te vinden op dat ene groene bankje in Central Park. Enorme fan van New York City en Antwerpen, maar ook van ruige plekken in Centraal en Oost-Europa. Rijbewijsloos, maar altijd in de mood voor een epic roadtrip. Slaap liever op hotel dan in mijn eigen bed. Hou van koken en nog veel meer van culinair genieten op restaurant. Aarzel niet om me te contacteren als je met een vraag zit.

×

Hoi!

Welkom bij de chatbox van Vetexbart.

× Heb je een vraag?