Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Mijn 5 favoriete accommodaties #traveltag

Onlangs kreeg ik van Nies van Reismicrobe de opdracht om de tag met favoriete accommodaties – het heeft iets weg van een kettingbrief – verder aan te vullen. De originele tag werd bedacht en gestart door Daphne van Food and Flipflops. Uiteraard accepteerde ik graag deze toffe uitdaging! Na enkele weekjes nadenken en brainstormen besloot ik om de 5 leukste jeugdherbergen en hotels van de laatste jaren te combineren en op te sommen in volgend lijstje.

Ik geef persoonlijk niet zo echt veel om luxe op vakantie dus echt overdonderend zal mijn lijstje voor velen niet zijn, maar voor mij zijn het stuk voor stuk toppers waar ik graag naar terug zou gaan.

Venice Beach Suites & Hotel in Venice Beach, Los Angeles

Ik verbleef hier al drie keer en telkens was het er een unieke ervaring. Geen grand chique, maar wel een superleuk en betaalbaar appartement in Venice, naast de Boardwalk met crazy people én met een prachtig uitzicht op het strand.

park21

Hostel De Veurs in Voeren, België

Afgelopen zomer logeerde ik voor het eerst in de prachtige jeugdherberg in Voeren. Omgeven door groen was het hier zalig om wakker te worden! Een absolute aanrader.

Voeren9

The Local Hostel in Queens, New York City

Voor mij persoonlijk dé ideale uitvalsbasis in New York. Gelegen in Queens is deze nieuwe hostel zeker aan te raden. Het is er betaalbaar, netjes en er hangt een chille sfeer. Ik logeerde er al een drietal keer, en ga er snel opnieuw naartoe.

nyc2

Ameritania at Times Square in Manhattan, New York City

Als het wat meer mag zijn in New York City (lees wat duurder) dan is deze heel leuk. Het is gelegen op enkele meters van Times Square, dus centraler kan je uiteraard niet overnachten.

ameritania

Radisson Blu Hotel in Hamburg

De laatste jaren ben ik enkele keer naar Hamburg gevlogen voor het werk en daar heb ik steeds enorm genoten van het Radisson Blu Hotel, op enkele meters van de luchthaven. Er zijn uitstekende kamers, super vriendelijk personeel én een heerlijk restaurant.

Radisson Blu Hotel Hamburg Airport

Ik geef graag de #tag door aan de volgende bloggers:

Plaats in je artikel een linkje naar dit artikel en naar Daphne van Food and Flipflops 🙂

 


ReizenReizen

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!