Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Mijn mooiste reis nu ook in een super knap fotoalbum!

Ik liep al een tijdje rond met de idee om eindelijk eens wat werk en tijd te steken in het maken van een echt, fysiek album met foto’s van mijn allermooiste reis ever 🙂 De landschappen en panorama’s van onze roadtrip door het zuidwesten van de Verenigde Staten schreeuwen gewoon om afgedrukt te worden in een prachtig boek, dat niet zou misstaan op mijn salontafel.

Toen ik onlangs van webprint.nl de kans kreeg om hun dienst uit te testen twijfelde ik er natuurlijk geen moment over en begon ik meteen met de moeilijkste opgave: het selecteren van een 50-tal schitterende foto’s. Echt niet zo simpel, zeker niet als er meer dan 2200 foto’s van die trip op je harde schijf staan.

Na de verschillende opties op de website eerst goed met elkaar te hebben vergeleken koos ik uiteindelijk voor het XL formaat (liggend) met harde kaft én in hoogglans. Een reis die zoveel imposante indrukken naliet, moest gewoon een super fotoboek krijgen, nietwaar?

Het virtueel in elkaar puzzelen en plakken van het album is in feite kinderspel. Als eerste kan je voor een leuke coverfoto van je boek kiezen, nog even een gepaste titel erbij en je bent vertrokken. Om mijn album een aparte touch te geven koos ik voor een leuke Stars & Stripes-background, wat zorgt voor een zeer mooi effect zo bleek achteraf.

Een week later vond ik mijn fotoboek – stevig verpakt – in de  brievenbus. Het dikke, glanzende album heeft nu een prominente plaats gekregen – zoals beloofd, op de salontafel – in de woonkamer. Zo is er voor vrienden en familie die langskomen de volgende weken, geen ontsnappen aan een rondje foto’s bekijken. Laat die ohhh’s en ahhh’s maar komen!

Wil je ook graag zo’n fotoalbum van webprint.nl, wil je een bepaalde foto laten vergroten of heb je liever een leuke canvas om tegen de muur te hangen? Op 5 november 2015 geef ik alvast een promocode ter waarde van 10 euro weg. Gewoon even mijn Facebookpagina liken en vertel even onder dit artikel van welke bestemming jij graag een album zou laten maken.

webprint2

webprint4

webprint1

6 reacties

  • Dit zou mooi van pas komen om een album te maken van Madrid. De stad waar ik nu ben en waar ik verliefd op geworden ben!

  • Ziet er mooi uit! Ik maakte altijd foto-albums bij de Hema. De leukste foto’s selecteren is echt een klus hoor hahaha. Weken kon ik er mee bezig zijn 🙂

    • Ik heb me er een avondje bij neergezet en het resultaat is toch echt wel mooi. Maar ik heb nog zoveel foto’s dat ik nog vijftig boeken kan vullen denk ik 🙂

  • Altijd super mooi zo een fotoboek. Ik ben bang dat ik al mijn foto’s eens ga kwijtspelen die nu op mijn harde schijf staan. Ik zou graag een album maken van mijn reisje naar Madeira de voorbije zomer.

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!