Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Must-go: Venice Beach in Los Angeles

New York City staat bij mij uiteraard nog steeds met stip op nummer één van de lijst met de meest magische steden in de Verenigde Staten. Los Angeles – in het zuidwesten van Amerika – behoort toch zeker tot mijn persoonlijke top 3 🙂 Ik was er de laatste jaren in totaal drie keer, twee keer relatief kort (een weekje ofzo) en één keer verbleef ik er zo’n twee maanden (en bracht ik er kerstmis door onder een stralende zon). Vooral tijdens dat langere verblijf leerde ik de stad in Californië beter kennen en werd ik langzaam maar zeker verliefd op de prachtige stranden, het mooie weer, de wannabe actresses en de chiuaua’s in hun roze plunjes.

venice4Mijn favoriete plek in the City of Angels? Definately Venice Beach!

Het is een echt typisch Amerikaans strand zoals je je dat voorstelt uit de film of een aflevering van Baywatch. Inclusief gespierde redders én blonde Pamela’s (met minstens een fake D-cup) in hun lifeguard towers! Vorige keer zag ik trouwens ook een paar dolfijnen voorbij zwemmen toen ik in de zon lag 😀

Op en rond het strand krioelt het van de mensen die absoluut gezien willen worden. Zo zijn er de bodybuilders die hun halfnaakte lijven showen op Muscle Beach en moet je oppassen dat je niet wordt omver geknald door fietsers of iemand op skeelers of skateboards.

Als je wandelt op de Venice Beach Boardwalk heb je soms de idee dat je in één of andere freakshow terecht bent gekomen. Je vind er een mix van hippies, acrobaten, toekomstvoorspellers, slangenmensen en kunstenaars terug die er hun kunsten tentoonstellen.

Logeren?

Ik kan je zeker Venice Beach Suites & Hotel aanbevelen. Toen ik met een vriend een rondreis maakte door zuidwest Amerika verbleven we zo’n vijftal dagen in de knusse appartementjes op de Venice Beach Boardwalk.

venice3

venice2

venice

venice5


ReizenReizen

4 reacties

  • Nu houd ik helemaal niet van het strand en zwemmen in de zee, maar dit ziet er toch wel aantrekkelijk uit 😉 Vooral die lifeguards (de mannelijke versies dan he) wil ik bést wel zien 😛 Dit zou zomaar het enige strand kunnen zijn dat ik wel leuk vind hahaha

  • Leuk! Ik was recent ook (heel) even in LA, ik was op doorreis van Amsterdam via LA naar Sydney. Ik had één vrije middag en ben van Santa Monica beach naar Venice beach gelopen – prachtig stukje wandelen!

    • Ja top! Santa Monica ligt er vlak naast. De S.M. Pier kan je ook altijd bezoeken als je een uurtje de tijd hebt 😀

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!