Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Daarom kan ik er niet over zwijgen: New York in 15 foto’s

Het is ondertussen al zover gekomen dat mijn vrienden op café proberen het onderwerp New York te mijden heb ik de indruk. Ze weten immers dat we dan vertrokken ben voor op zijn minst een uur aan verhalen, anekdotes en weetjes. De stad is immers mijn absolute numero uno. Aan de hand van 15 van mijn foto’s wil ik jullie graag tonen waarom the Big Apple voor mij persoonlijk met stip op de eerste plaats staat.

newy

newy4
De mooiste foto’s neem je vanop Top of the Rock.

newy2

newy3

newy5

newy6

newy7

newy8
Chinees nieuwjaar vieren of gewoon lekker en goedkoop eten. In Chinatown is het altijd leuk vertoeven.
newy9
Vanaf Queens of Brooklyn heb je eveneens zicht op de mooie skyline van Manhattan.

newy10

newy12
Alles is bereikbaar met de metro! Eens je het systeem een beetje doorhebt is het de makkelijkste manier om de stad te verkennen.

newy11

newy14

newy15

newy13
Heerlijke hotdogs overal!
Ben jij al in NYC geweest? Welke zijn je favoriete plekjes in de stad?

ReizenReizen

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!