The Big Secret: naar New York met Connections

Paspoort vernieuwd? Check! ESTA aangevraagd? Check! Je leest het, ik ben helemaal klaar om binnen een paar weken opnieuw te vertrekken richting de Verenigde Staten. Samen met Connections zal ik voor enkele dagen naar New York vliegen om er een gloednieuw reisconcept uit te testen, in samenwerking met een Belgische start-up. Wat dat nieuwe concept nu precies zal inhouden houdt men voor mij angstvallig geheim tot ik in the Big Apple ben. Ik weet enkel wanneer ik op de luchthaven moet zijn, wat de bestemming is en wanneer ik terug naar Brussel vlieg. Spannend, toch!

Voor jullie zal het zelfs nog wat langer duren vooraleer ik meer mag vertellen. Tot aan de lancering van het nieuwe experiment mag ik immers he-le-maal niks verklappen. Dat wil zeggen dat ik op mijn social media kanalen en de blog het reisconcept nog niet dadelijk uit te doeken mag doen.

Buiten het experiment heb ik uiteraard nog wel enkele dagen de tijd om New York op eigen tempo opnieuw een keertje te herontdekken. Het plan is om deze keer het stadsdeel The Bronx, in het noorden van de stad wat beter te leren kennen. Ik was al best dikwijls in NYC, maar nu wordt het trouwens de eerste keer in de zomer!

Volgen?


?c=1393&m=1904839&a=227118&r=&t=html

Je kan mij vanaf woensdag 9 augustus – zes dagen lang – volgen vanuit New York via mijn verschillende social media kanalen. Ik zal regelmatig (geheimzinnige?) updates plaatsen via TwitterFacebook, Instagram. Blogposts over New York en meer info over het nieuwe concept lees je uiteraard de volgende weken en maanden hier op de blog. Ciaokes, byekes…

Meer info over reizen naar New York met Connections? Check de website. De hashtags voor deze trip zal ik later communiceren.

Naar New York met Connections

Ik was al vaak in New York. Ben jij er al eens naartoe geweest? Ja? Geef me dan zeker wat van je tips mee via de comments!

Uitgelichte foto skyline (c) NYCGO Kate Glicksberg | Collage (c) Vetexbart.be

baaf271ce3b331ea8367d854af4c9a02?s=96&d=identicon&r=g
Barthttps://www.vetexbart.be
Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Deel dit artikel

Bart

Content creator & reisblogger

Hoi! Ik ben Bart, globetrotter, fotograaf en content creator bij Vetexbart. Deze Vlaamse reisblog en bijhorend sociale media platform bestaat sinds 2013. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Gloednieuw

spot_img