The Big Secret: naar New York met Connections

Ik ga naar New York, maar ik weet begot niet wat ik er juist allemaal ga doen. Dat is het zo een beetje samengevat...!

Paspoort vernieuwd? Check! ESTA aangevraagd? Check! Je leest het, ik ben helemaal klaar om binnen een paar weken opnieuw te vertrekken richting de Verenigde Staten. Samen met Connections zal ik voor enkele dagen naar New York vliegen om er een gloednieuw reisconcept uit te testen, in samenwerking met een Belgische start-up. Wat dat nieuwe concept nu precies zal inhouden houdt men voor mij angstvallig geheim tot ik in the Big Apple ben. Ik weet enkel wanneer ik op de luchthaven moet zijn, wat de bestemming is en wanneer ik terug naar Brussel vlieg. Spannend, toch!

Voor jullie zal het zelfs nog wat langer duren vooraleer ik meer mag vertellen. Tot aan de lancering van het nieuwe experiment mag ik immers he-le-maal niks verklappen. Dat wil zeggen dat ik op mijn social media kanalen en de blog het reisconcept nog niet dadelijk uit te doeken mag doen.

Buiten het experiment heb ik uiteraard nog wel enkele dagen de tijd om New York op eigen tempo opnieuw een keertje te herontdekken. Het plan is om deze keer het stadsdeel The Bronx, in het noorden van de stad wat beter te leren kennen. Ik was al best dikwijls in NYC, maar nu wordt het trouwens de eerste keer in de zomer!

Volgen?

Je kan mij vanaf woensdag 9 augustus – zes dagen lang – volgen vanuit New York via mijn verschillende social media kanalen. Ik zal regelmatig (geheimzinnige?) updates plaatsen via TwitterFacebook, Instagram. Blogposts over New York en meer info over het nieuwe concept lees je uiteraard de volgende weken en maanden hier op de blog. Ciaokes, byekes…

Meer info over reizen naar New York met Connections? Check de website. De hashtags voor deze trip zal ik later communiceren.

Naar New York met Connections

Ik was al vaak in New York. Ben jij er al eens naartoe geweest? Ja? Geef me dan zeker wat van je tips mee via de comments!

Uitgelichte foto skyline (c) NYCGO Kate Glicksberg | Collage (c) Vetexbart.be


ReizenReizen

8 reacties

  • Nadine De Greef

    Allemaal heel spannend hoor Bart. Ik ben echt wel heel benieuwd.

  • amai tof! weet je al in welk hotel en deel van de stad je gaat slapen of is dat ook geheim?

  • Klinkt leuk en spannend. Veel plezier alvast! Ik ben pas 1x in New York geweest en heb toen vooral toeristische dingen gedaan. Mocht je benieuwd zijn, ik heb er wel wat artikelen over geschreven. Wat ik volgende keer graag zou doen: metro 6 maakt na de eindhalte in Brooklyn een U-bocht via een verlaten metrostation. Ik zou graag stiekem in de metro blijven zitten om dat te zien.

  • Wat gaaaaf! Hoeveelste keer wordt dit? 😉

  • Woohoo, supertof dit! Benieuwd of het nieuwe concept een NY-kenner zoals jij gaat verrassen. New York staat al een tijdje op de wishlist van boyfriend en ik maar tot nu heeft Azië altijd te hard getrokken, maar een van de komende verre reizen zullen ongetwijfeld naar de VS gaan. Benieuwd naar je avonturen 🙂

Geef een reactie