Next: Bristol & Cardiff

Het aftellen kan opnieuw beginnen. Nog drie daagjes en ons vliegtuig gaat richting het Verenigd Koninkrijk. Terwijl vrijdagavond de Europese voetbalkampioenen in spe, onze Rode Duivels, het beste van zichzelf zullen geven in Cardiff start onze tocht een dagje vroeger in Bristol.

Daar staat donderdag dan (hopelijk) een Fiatje 500 ons op te wachten aan de luchthaven. De kleinste auto huren voor de vier dagen bleek immers goedkoper te zijn dan de twee bustickets tussen Bristol, waar we de eerste nacht verblijven in een goedkope B&B, en Cardiff.

Het Millennium Stadium in de hoofdstad van Wales is dus vrijdag het toneel voor de belangrijke kwalificatiematch voor het EK in Frankrijk in 2016. Mijn vriend en ik zullen het echter moeten stellen met een groot scherm in een Welsche pub, want kaartjes kopen was jammer genoeg niet mogelijk. Door het crapy systeem van de voetbalbond moet je eerst veel punten sparen (door veel wedstrijden te gaan bekijken), en die punten hebben we jammer genoeg nog niet 🙁 Maar hey, een overwinning vieren op een kruk met een halve liter en een zak fish and chips in de handen is ook best OK.

 


ReizenReizen

Geef een reactie