Next: culinaire ontdekkingstocht in Benidorm

Ongeveer twee maanden geleden kon ik al eens heel kort kennismaken met de Spaanse badplaats Benidorm. Tijdens mijn vakantie in Calpe (zo’n 25-tal kilometer van Benidorm) sprak ik er een weekend af met vrienden om er de bloemetjes stevig buiten te zetten. Twee dagen die voorbij vlogen en die ook al snel veel te kort bleken te zijn.

Mijn hartje ging daarom nogal in overdrive toen ik enkele weken geleden werd uitgenodigd voor een mediareis richting Costa Blanca. Samen met een groepje internationale journalisten en bloggers mag ik vijf dagen lang genieten van alles wat Benidorm te bieden heeft. Thema van de reis wordt Tasty Benidorm (en laat eten en drinken nu net de twee dingen zijn waar ik enorm blij van word). Laat die paella, zomerse cocktails, tapas, spaanse wijn & cava dus maar komen!

Tel daar nog eens het schitterende weer in juni en een bijzonder interessant programma bij gaande van een heuse golf-clinic tot een fietstocht door het adembenemende berglandschap van de Sierra Helada. Geef toe, wat wil eens mens nog meer? 😀

Dat de stad véél meer te bieden heeft dan de grijzende oudjes in rolscooters zoals het clichébeeld ons wil doen geloven wist ik al meteen na mijn weekend in het ‘nieuwe’ deel van Benidorm, waar de ene club en bar de andere opvolgt. Ik ben erg benieuwd om binnenkort nog een totaal andere kant van Benidorm te zien.

Je kan mij binnen enkele dagen uiteraard volgen vanuit de parel van de Costa Blanca via mijn verschillende social media kanalen. Ik zal regelmatig updates (#BenidormTasty) om van te watertanden plaatsen via Twitter, Facebook, Instagram én Snapchat (ID: vetexbart.be). Hou natuurlijk ook mijn blog in de gaten voor live posts!

Meer informatie kan je vinden bij de toeristische dienst van Benidorm.

Waren jullie al eens een keertje in Benidorm? Wat mag ik zeker niet missen?


ReizenReizen

8 reacties

  • Ik ben echt benieuwd naar Benidorm. Er zijn intussen al aardig wat foto’s & artikelen geplaatst door andere bloggers. Klinkt echt top!

    • Er bestaan inderdaad al een heleboel leuke blogs over Benidorm. Hoop dat ik er daar nog enkele aan kan toevoegen volgende week 🙂

  • Ik kan het niet helpen, maar mijn eerste gedachte bij de titel van je blog was: FrietvanPiet en FredKroket, haha. Maar dat berust alleen op wat ik ervan gehoord heb en jij gaat ons straks hier vast een heel andere kant van Benidorm laten zien. 🙂 Ik ben heel benieuwd, veel plezier!

  • Toevallig zat ik een aantal dagen geleden nog te overwegen om eens naar Benidorm te gaan. Ik ben er nog nooit geweest en ik mag inderdaad toch wel aannemen dat Benidorm meer te bieden heeft dan overwinterende ouderen. Maar toch… met deze blogpost trek je me voorlopig niet over de streep. Als ik lees dat de ene club en bar de andere opvolgt, dan is Benidorm niet echt iets voor mij. Ik houd van cultuur en… van rust.
    Ik ben er dus wel nieuwsgierig naar om jouw ervaringen hier binnenkort te lezen!

    • Hoi 🙂 Ik heb echt een superleuk en gevarieerd programma voor mijn Benidorm trip, dus ik hoop je te kunnen overtuigen, haha! Hou zeker mijn blog in ’t oog.

  • Goed om te lezen dat Benidorm ook eens bevolkt wordt door jonger publiek, ik ben al jaren fan van dit mooie kustplaatsje! Ik ben heel benieuwd naar jouw tips, en wie weet kan ik ook nog wat toevoegen! Liefs en geniet ervan!

Geef een reactie