Next: hostelhoppen in Gent & Oostende

Het is héél lang geleden dat ik tijdens de zomermaanden juli & augustus niet minstens één keertje naar het buitenland trok voor enkele dagen vakantie of citytrippen. Zo lang geleden dat ik het me zelf niet meer kan herinneren. Door enkele leuke opdrachten in samenwerking met Visit Wallonië/Brussel in juli en deze maand met de Vlaamse Jeugdherbergen vzw kan ik echter tot nu toe terugblikken op enkele super uitstappen en bestemmingen. Zo reisde ik vanuit Doornik in acht dagen met de trein naar Bastogne (met stops in onder andere Bergen, Namen, Dinant, Libramont en Betrix) en mag ik drie (van de vijf) Vlaamse jeugdherbergen netjes van mijn lijstje afvinken. En dat wil zeggen dat ik er nog twee te gaan heb!

Na Leuven, Voeren en Antwerpen staat woensdag een dubbele trip op het programma. Zo verblijf ik twee nachten in hostel De Draecke in de Arteveldestad Gent en meteen daarna spoor ik door naar de gloednieuwe jeugdherberg De Ploate in de Koning der Badsteden Oostende.

Foto: Mislav Marohnić | FLICKR
Gent – Foto: Mislav Marohnić | FLICKR
Foto: Stephane Mignon | FLICKR
Oostende – Foto: Stephane Mignon | FLICKR

Ik kijk er opnieuw hard naar uit, ook al omdat Gent en Oostende eigenlijk zo goed als onbekend terrein voor me is! Jullie kunnen mijn trip doorheen Vlaanderen trouwens nog steeds volgen via de hashtag #hostelhoppen op de diverse social media. Kijk dus zeker regelmatig op mij blog, en kijk voor foto’s ook een keertje op mijn Facebook, Instagram en Twitter-pagina.

 

Hebben jullie nog leuke tips voor mijn bezoeken aan Gent & Oostende? Dan hoor ik ze zeer graag!

Deze trip komt er in samenwerking met Vlaamse Jeugdherbergen vzw en Toerisme Oostende.

NEW YORK CITY SPECIALS VANAF €599Geef een reactie