Next: Hostelhoppen in Leuven

Nog exact tien dagen geduld uitoefenen en mijn eerste bestemming uit de vijfdelige-reeks Hostelhoppen met de trein doorheen Vlaanderen is een feit. De eerste jeugdherberg van het geweldige lijstje waar ik de komende weekends zal overnachten is De Blauwput in het prachtige Leuven.

De datum van mijn verblijf kon niet beter gekozen worden! Op 24 juli is heel de binnenstad blijkbaar in een zomerse sfeer met Beleuvenissen, van leuke kraampjes in de Naamsestraat tot een chill out zone op het Hogeschoolplein. Een dag later kan ik rondkuieren in het Leuvens stadspark tijdens Parklife.

Ik heb er alvast héél veel zin in! Jullie kunnen mijn trip doorheen Vlaanderen volgen via de hashtag #hostelhoppen. Volg dus zeker mijn avonturen via deze blog, en kijk voor leuke extra’s, updates en foto’s zeker ook een keertje op mijn Facebook, Instagram en Twitter-pagina.

9312498595_168307ccc8_z

Hostel

Hebben jullie nog leuke tips voor mijn bezoek aan Leuven?

Deze trip komt er in samenwerking met Vlaamse Jeugdherbergen vzw en Visit Leuven.

 

NEW YORK CITY SPECIALS VANAF €5994 reacties

  • Ik was eerder dit jaar in Leuven, leuke stad! Het weer viel alleen nogal tegen dus hoop nog een keertje terug te gaan met zon 🙂

    • Ik hoop op minstens 30°C 🙂 Ik heb verleden week je to-do en hotspot-lijstjes nog eens nagekeken, om wat extra inspiratie op te doen!

  • Wat leuk! Ik ben wel een keer in Leuven geweest maar er staat me niet zoveel meer van bij… Ik ga volgende week voor drie dagen naar Brugge toe en verblijf dan in Lybeer Travellers’ Hostel.

    • Brugge, cool! Dat zijn ook leuke vooruitzichten, want een prachtige stad! Ik ken Leuven niet echt heel goed, maar verwacht er wel veel van 🙂

Geef een reactie