Next: Hostelhoppen in Leuven

Hostel

Nog exact tien dagen geduld uitoefenen en mijn eerste bestemming uit de vijfdelige-reeks Hostelhoppen met de trein doorheen Vlaanderen is een feit. De eerste jeugdherberg van het geweldige lijstje waar ik de komende weekends zal overnachten is De Blauwput in het prachtige Leuven.

De datum van mijn verblijf kon niet beter gekozen worden! Op 24 juli is heel de binnenstad blijkbaar in een zomerse sfeer met Beleuvenissen, van leuke kraampjes in de Naamsestraat tot een chill out zone op het Hogeschoolplein. Een dag later kan ik rondkuieren in het Leuvens stadspark tijdens Parklife.

Ik heb er alvast héél veel zin in! Jullie kunnen mijn trip doorheen Vlaanderen volgen via de hashtag #hostelhoppen. Volg dus zeker mijn avonturen via deze blog, en kijk voor leuke extra’s, updates en foto’s zeker ook een keertje op mijn Facebook, Instagram en Twitter-pagina.

9312498595_168307ccc8_z

Hostel

Hebben jullie nog leuke tips voor mijn bezoek aan Leuven?

Deze trip komt er in samenwerking met Vlaamse Jeugdherbergen vzw en Visit Leuven.

 Bart
Bart
Hoi. Mijn naam is Bart, een dertiger uit Vlaanderen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013. Ondertussen bezocht ik meer dan 50 landen, maar mijn grote liefde blijft sowieso de Verenigde Staten. Ook voor toffe kortbijbestemmingen heb ik een serieuze boon. Niets leuker dan de trein te nemen voor een weekendje weg. In eigen land of net voorbij de landgrenzen.

4 Comments

Leave a Comment