Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Next: Hostelhoppen in Voeren

Ik ben nog maar enkele dagen terug van mijn trip naar Leuven of dit weekend wacht er al opnieuw een Vlaamse bestemming en leuke hostel op me. Vrijdag ga ik voor twee dagen met de trein én de bus richting het Limburgse Voeren. Overnachten zal ik doen in Jeugdherberg De Veurs, naar het schijnt met een schitterend panorama 🙂 Ik ben benieuwd.

13950255995_2286de74af_z
Foto: Enidanc

Geen betere manier om de Voerstreek te ontdekken als per fiets liet ik mij wijsmaken, dus ik ga opnieuw sportief proberen doen! Hopelijk laat het weer me dit keer niet in de steek. De bewegwijzerde Bronnenwandeling zou door de kijkers van Vlaanderen Vakantieland uitgeroepen zijn tot mooiste wandeling van Vlaanderen, toch altijd leuker als het zonnetje schijnt.

Hostel

Ik heb er opnieuw heel veel goesting in! Via de hashtag #hostelhoppen kunnen jullie mijn foto’s en belevenissen bekijken. Volg zeker mijn avonturen via deze blog, en kijk voor leuke extra’s en updates ook een keertje op mijn Facebook, Instagram en Twitter-pagina.

Hebben jullie nog leuke tips voor mijn bezoek aan Voeren?

Deze trip komt er in samenwerking met Vlaamse Jeugdherbergen vzw en Toerisme Voeren.


ReizenReizen

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!