Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Next: I’m going to Miami ♥

Een totaal onverwacht reisje kunnen meepikken is natuurlijk altijd juichen. En wanneer die trip nu ook nog eens super last minute blijkt te zijn wordt het op de koop toe nog eens serieus spannend. Volle bak stressen om alles op tijd geregeld te krijgen én om mijn to-do lijstje vol te krijgen.

Begin volgende week vertrek ik met Jetairfly richting Miami voor een blitzbezoek van enkele dagen aan de Amerikaanse metropool. Het wordt trouwens niet alleen mijn allereerste reis naar Miami, maar ook de eerste kennismaking met The Sunshine State Florida, in het zuidoosten van de Verenigde Staten.

Party in the city where the heat is on.
All night on the beach til the break of dawn
Welcome to Miami (bienvenido a Miami)
Bouncin’ in the club where the heat is on
All night on the beach til the break of dawn.
I’m going to Miami, welcome to Miami – Will Smith.

ocean-946794_1280

Wie Miami zegt denkt waarschijnlijk ook onmiddellijk aan het strand, Miami Beach! Zonnen op South Beach onder het wakend oog van enkele sexy lifeguards en rondcruisen met de cabrio over Ocean Drive zoals in zovele films, series, of de legendarische clip van Will Smith. 🙂

Je kan mij natuurlijk vanaf volgende week volgen vanuit Florida via mijn verschillende social media kanalen. Ik zal regelmatig updates plaatsen via Twitter, Facebook, Instagram én Snapchat (ID: vetexbart.be).

En nu ga ik dringend mijn koffer inpakken, terwijl Will Smith opnieuw door m’n boxen knalt!

Voor mij is het de eerste keer Miami! Ben jij er al eens naartoe geweest? Geef me dan zeker wat van je tips mee.

Deze post bevat een affiliat link – Foto’s © Pixabay

ReizenReizen

10 reacties

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!