Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Next: kennismaking met Rode Stad Marrakech

Onverwacht kwam er enkele weken geleden nog een leuke trip voor me op het reisprogramma van 2016 te staan. Je hebt het vast al wel ergens gehoord via één of andere radio- of televisiespot, het vroegere Jetairfly werd onlangs TUIfly. Om de nieuwe naam te promoten én een leuke en zomerse winterbestemming van TUIfly extra in de verf te zetten sturen ze me vrijdag voor enkele dagen naar het Marokkaanse Marrakech.

Voor mij wordt het een eerste kennismaking met Marrakech en Marokko. Na Gambia en Senegal enkele weken geleden gaat het dus ook dit keer richting Afrika. Spannend!

Ik ben uiteraard nog steeds één en al oor en zoek massa’s leuke hotspots, interessante tips en coole plekjes om te bezoeken tijdens m’n driedaagse. De prachtige riad waar ik zal verblijven – een soort van traditioneel Marokkaans huis – ligt alvast op wandelafstand van het bekende Djemaa el Fna-plein. Hopelijk kom ik terecht in een Arabische sprookjeswereld. Zo eentje van knappe buikdanseressen, vliegende tapijten, geurende muntthee en heerlijke couscous…

Praktisch

Tuifly vliegt zo’n drie keer per week vanuit Brussel naar de luchthaven van Marrakech. Ze doet dat op sommige dagen met een tussenlanding op Agadir tijdens de heenvlucht. De vliegtijd bedraagt zo’n 4 uur. Voor de snelle beslissers die ook al naar heerlijke zonstralen snakken, denk eraan dat je voor Marokko een internationaal paspoort nodig hebt.

Je kan mij vanaf vrijdag  volgen vanuit Marrakech via mijn verschillende social media kanalen. Ik zal regelmatig updates plaatsen via Twitter, Facebook, Instagram én Snapchat (ID: vetexbart.be). #TUIfly en #TUIflywithus worden de hashtags tijdens deze reis.

En nu ga ik m’n koffer inpakken! Het weerbericht voorspelt ondertussen zalige temperaturen. Zou ik de zonnecrème meenemen? 🙂


ReizenReizen

5 reacties

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!