Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Next: Let’s go to London

Na een meer dan geslaagde citytrip richting Parijs enkele weken geleden besloten een vriend en ik vorige week om binnenkort nog een prachtige stad van onze bucket list af te vinken. Volgende week stappen we in Brussel de Eurostar op voor een blitzbezoek van twee dagen aan metropool Londen. Het is trouwens precies 10 jaar geleden dat ik voor ‘t eerst (en ook voor het laatst) oog in oog stond met de iconische Big Ben.

Omdat onze plannen nogal last minute waren ruilden we al snel het idee van een goed en centraal gelegen hotel (lees: belachelijk duur) om voor een leuk en betaalbaar Airbnb appartement naast Hyde Park.

Op post staan voor de Changing of the Guards bij Buckingham Palace, aan tafel schuiven voor een typische afternoon tea, een rondje maken in The London Eye, onszelf compleet blut shoppen in Harrods of een zonsondergang aanschouwen vanop de Tower Bridge boven de Theems? Tot vandaag hebben we niet echt een strakke planning of to-do-lijst, maar laten we de dingen waarschijnlijk gewoon op ons afkomen. Alleen een etentje in Bread Street Kitchen, één van de Gordon Ramsay restaurants staat in het vet aangeduid in onze agenda. Je weet wel, #NeverNotEating! 🙂

Ohja. We moeten absoluut ook een gezellige kroeg met een televisie vinden! Want onze Belgische voetbaljongens nemen het woensdag in hun derde wedstrijd van het Europees Kampioenschap op tegen Zweden. Die rode sjaal en T-shirt gaan dus alvast netjes mee de koffer in.

Je kan ons natuurlijk volgen vanuit Londen via mijn verschillende social media kanalen. Ik zal regelmatig updates plaatsen via Twitter, Facebook, Instagram én Snapchat (ID: vetexbart.be).

london-1335477_1920

Praktisch

We sporen met de Eurostar in zo’n twee uurtjes rechtstreeks vanuit Brussel-Zuid naar Londen St. Pancras. Een treinticket boeken kan hier. Wil je ook eens een Airbnb appartement of kamer uittesten tijdens je volgende reisje? Dan krijg je via deze link een leuke €20 korting tijdens je boeking!

Foto’s: © Pixabay

Alle tips en/of interessante blogs over Londen zijn meer dan welkom. Shoot!


ReizenReizen

6 reacties

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!