Met Eightydays plan je de ideale multi-citytrip

gelezen in 1 minuut

Vandaag stootte ik eerder per ongeluk op een website die je helpt bij het plannen van een toffe multi-citytrip. Heeft u een lang weekend vrij, maar u weet niet goed waar naar toe? Dan kan je via de site (of iOS app) van Eightydays de prijs van een retourticket dat verschillende steden aandoet zoeken.

Hoe werkt Eightydays?

Je start je zoekopdracht door de stad van vertrek in te geven (voorlopig moet je in de beta-versie op dezelfde plaats terug aankomen, misschien komt hier later verandering in). Geef ook aan wanneer je wil vertrekken en hoe lang je wil blijven. Hoeveel steden je wil bezoeken tijdens je trip (van 1 tot 6 steden naargelang het aantal dagen je onderweg wil zijn)? Je kan ook aangeven of je wil reizen binnen Europa, de Europese Unie, de Schengenzone of de Verenigde Staten. Vervolgens geeft Eightdays je een itinerary. De prijzen van de goedkoopste vervoersmogelijkheden verschijnen meteen. En je krijgt er ook meteen de prijzen van de goedkoopste overnachtingen via Airbnb of Booking.com bij.

De app stuurt je zowel op reis met het vliegtuig, ferry of met de trein. Probeer het zelf ook eens uit en laat me weten wat je er van denkt!

Je kan de website hier bezoeken.

Laatste van Blog