Maak kennis met Vetexbart & het team


Toen ik in 2013 officieel van start ging met Vetexbart besefte ik helemaal niet dat ik niet meteen de meest ‘makkelijke’ blognaam koos. Mijn allereerste verre reis ging gaar de Amerikaanse gokstad Las Vegas en werd afgesloten door een roadtrip door Texas. Mijn naam was en is nog altijd Bart. Voila, Vetexbart werd geboren. Ook al begrijpt eigenlijk niemand van de eerste keer hoe je het precies spelt, laat staan dat ze kunnen raden waar hij überhaupt vandaan komt.

De blog veranderde de laatste jaren van een reisdagboekje voor vrienden en familie tot een volwaardig online reismagazine met iedere maand opnieuw meer dan veertigduizend lezers en meer dan tienduizend enthousiaste fans op social media.

Om ook de toekomst van ons platform te verzekeren schakelden we begin 2019 een versnelling hoger. De eerste CLOSE-UP reisreportage werd gedraaid en verspreid op diverse kanalen. Het werd een groot succes met ondertussen meer dan 105.000 views. Daar het Vetexbart-publiek iets ouder is dan de gemiddelde ‘vlog/ik praat lekker tegen mijn telefoon’ lover hebben we besloten om voluit te gaan voor veelal korte, maar professionele en informatieve reisreportages. Vergelijk het als een online mini-versie van Vlaanderen Vakantieland. Saartje Van den Driesse vonden we wat te oud, dus ik doe de stand-ups en voice-overs dan maar zelf.

In 2020 vervoegde Nick het team als marketing assistent.

Ons Team


Bart

Hoofdredacteur | Blogger

Hoi! Ik ben Bart, een dertiger uit Vlaanderen en de bedenker, globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart. De reisblog werd gestart in de zomer van 2013.


Nick

Marketing assistant

Ik ben Nick en ben het aanspreekpunt voor klanten die op allerlei manier willen samenwerken met Vetexbart. Samen bedenken we de tofste en meest doeltreffende campagnes.