Reisblogger Vetexbart

Hoi! Ik ben Bart


Toen ik in 2013 officieel van start ging met Vetexbart besefte ik helemaal niet dat ik niet meteen de meest ‘makkelijke’ blognaam koos. Mijn allereerste verre reis ging gaar de Amerikaanse gokstad Las Vegas en werd afgesloten door een roadtrip door Texas. Mijn naam was en is nog altijd Bart. Voila, reisblogger Vetexbart werd geboren. Ook al begrijpt eigenlijk niemand van de eerste keer hoe je het precies spelt, laat staan dat ze kunnen raden waar hij überhaupt vandaan komt.

De blog veranderde de laatste jaren van een reisdagboekje voor vrienden en familie tot een volwaardig online reismagazine. Je vindt er reisgidsen die je op weg helpen bij je volgende citytrip, reviews van reisgerelateerde artikelen, toffe accommodatie tips of handige top 10 lijstjes. Ver weg of dichtbij? Via Vetexbart komt je zeker ook iets over jouw favoriete bestemming tegen.

Reisblogger Vetexbart

Reisblogger Vetexbart: cijfers

Met tienduizenden maandelijkse bezoekers en heel wat volgers en fans op allerlei social media is Vetexbart.be, sinds 2013 één van de populairste online reismagazines en blogs in Vlaanderen. Zo’n 70% van zijn bezoekers komen uit België en de tweede groep zijn de Nederlanders met 25%. 6 op 10 lezers van de website zijn vrouwen. En laat dat nu net de groep zijn die meestal kiest waar de reis naartoe gaat.

Verder duikt Vetexbart vaak op in allerlei dag & weekbladen (zoals Knack, Nieuwsblad, AD, GVA, Het Laatste Nieuws), radio- en televisie uitzendingen (zoals Radio 2, VTM NIEUWS, JOE, ROB TV en TV PLUS) met steeds de nadruk op reizen.

Heb je een vraag of opmerking? Contacteer me dan hier.

Wil je graag samenwerken? Dan bespreek ik graag samen met jou de mogelijkheden.