Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!


Op de planning: 48 uur in Luik

Een vriend van me en ikzelf besloten enkele weken geleden om er binnenkort een weekend op uit te trekken. Verschillende kortbij bestemmingen passeerden de revue tijdens onze nachtelijke brainstormsessies op café. Dijon, Trier, Rudesheim, Rijsel, Gent of Maastricht haalden het uiteindelijk niet en moesten één voor één de duimen leggen voor de uiteindelijke winnaar: Luik.

Luik?, hoor ik jullie denken. Toegegeven, ook voor mij kleeft er op Luik – waarschijnlijk geheel onterecht – een stempel van moeilijke, multiculturele en onveilige Waalse stad. Hoog tijd dus om een ander, positiever beeld te krijgen van Liège. Dat we allebei nog niet eerder in Luik zijn geweest gaf uiteindelijk de doorslag. Want nieuwe plaatsen ontdekken, het is dat wat reizen keer op keer zo leuk maakt.

Binnen enkele dagen zijn we weg en ik heb er echt ontzettend veel zin in! Misschien wakkert het hotel dat we reserveerden de goesting nog wat extra aan. Je slaapt immers niet iedere week in een Crowne Plaza hotel. Het is trouwens het eerste én enige vijfsterrenhotel in de regio. Benieuwd!

Tips voor Luik en de directe omgeving zijn uiteraard altijd welkom! 🙂


ReizenReizen

2 reacties

Geef een reactie

Wil je Vetexbart blijven volgen? Geef ons dan een like op Facebook. Bedankt, je bent een schat!