Op vakantie in Nederland: deze dingen moet je niet vergeten!

Het afgelopen vakantiejaar is voor veel mensen een stuk minder zonnig geweest dan normaal. Het blijft dan ook nog even onzeker of we binnenkort weer kunnen afreizen naar onze favoriete, buitenlandse bestemming. Gelukkig zijn er ook in Nederland talloze, geweldige plekken om te ontdekken. Het vieren van een vakantie dichtbij huis is namelijk een unieke ervaring! Een nieuw avontuur dus, maar welke dingen moet je nu echt niet vergeten als je in Nederland op vakantie gaat?

Een wegwerpcamera 

Tegenwoordig neemt vrijwel iedereen foto’s met zijn of haar telefoon. Hartstikke leuk! Je kunt namelijk eenvoudig foto’s doorsturen of ze op social media plaatsen. Het jammere is alleen dat je die leuke vakantiefoto’s na je vakantie niet snel meer terugziet. Want vaak worden ze bedolven onder een nieuwe lading foto’s. Een simpele wegwerpcamera is daarom ideaal. Deze kun je bij vrijwel elke drogist kopen. Met een wegwerpcamera maak je foto’s van de meest hilarische momenten op je vakantie. Zo kun je thuis nog lang nagenieten van deze leuke tijd!

img 20190516 152420 01126157473057700006
Op stap op de Waddeneilanden.

Alles voor scherp zicht

Het mooie weer heeft ook jouw bestemming bereikt, je grabbelt in je tas, maar je kan je zonnebril niet vinden. Het vergeten van je zonnebril hoort overduidelijk bij één van de grootste ergernissen op vakantie. In plaats van genieten van iedere zonnestraal, moet je nu continu met je ogen knijpen. Als je normaal een bril of lenzen draagt, is deze situatie nog vervelender. Vergeet dan ook vooral niet hiervoor alle benodigdheden mee te nemen. Gelukkig kun je in geval van nood, eenvoudig én snel lenzen online bestellen. Het enige wat je hoeft te weten is je sterkte!

Spelletjes voor vermaak

Mocht er nu toch een Hollands buitje vallen, dan hoeft dat niet meteen de pret te drukken. Met een paar leuke spellen zorg je namelijk voor genoeg gezelligheid. Kies bijvoorbeeld voor een pak kaarten en je favoriete bordspel. Nieuwe mensen ontmoet op je vakantie? Dan is een spelletje de ideale binnenkomer!


?c=1393&m=1904839&a=227118&r=&t=html

Tip: wil je een aantal spelletjes meenemen, maar ben je bang dat het te veel ruimte in beslag neemt? Kies er dan voor om van verschillende spellen enkele onderdelen mee te nemen. Pak bijvoorbeeld alleen de kaartjes van het spel ‘30 Seconds’ in. Deze kaartjes zijn compact verpakt én je vermaakt je er urenlang mee!

Je favoriete, warme trui

In de middag heerlijk in het zonnetje op het terras, in de avond knus bij het kampvuur. Dat is in Nederland wel vaker het geval. Daarom is het verstandig om een warme trui mee te nemen op je vakantie. Kies bijvoorbeeld voor die ene wollen trui die zo lekker zit. Bovendien is een goede fleecetrui ook ideaal. Deze truien kunnen lichaamswarmte goed vasthouden én zijn ongelofelijk licht van gewicht!

baaf271ce3b331ea8367d854af4c9a02?s=96&d=identicon&r=g
Barthttps://www.vetexbart.be
Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Deel dit artikel

Bart

Content creator & reisblogger

Hoi! Ik ben Bart, globetrotter, fotograaf en content creator bij Vetexbart. Deze Vlaamse reisblog en bijhorend sociale media platform bestaat sinds 2013. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Gloednieuw

spot_img