Podcast: neem ik een drone mee op vakantie?

Samen met cameraman en fotograaf Rein Van den Bergh nemen we in deze eerste CoronaCast de drone onder de loep. Is het nuttig om een drone te kopen om op vakantie te gaan? Waar moet ik op letten als ik een drone aanschaf en welk budget voorzie ik best. Zijn er speciale wetgevingen rond vliegen met een drone? Je komt het allemaal te weten in deze Vetexbart podcast (vergeet je niet te abonneren).

De volgende dagen en weken zullen we regelmatig een podcast lanceren om zo de lockdown-periode een klein beetje beter door te komen. Suggesties zijn uiteraard meer dan welkom!

Door de gekende corona-maatregelen werd deze podcast opgenomen via Skype. Onze excuses voor de kwaliteit die iets minder is dan gewoonlijk.

De specificaties van de drone die Rein zelf gebruikt kan je hier vinden. Heb je meer informatie nodig of doe je graag een beroep op Rein’s bedrijf Shots Fired Media voor fotografie, video, montage of editing? Dan kan dat natuurlijk altijd.

In deze podcast


?c=1393&m=1904839&a=227118&r=&t=html

waddenzee boot

Bart Melis

Hoofdredacteur Vetexbart.be & Reisblogger

Hoi! Ik ben Bart, een dertiger uit Vlaanderen en de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart, een travel blog gestart in 2013.

rein

Rein Van den Berg

Video- en fotograaf

Hallo. Rein is de naam. Ik werk als journalist bij Defensie en haal voor Vetexbart maar wat graag mijn camera, drone of GoPro boven.


vetexbart. 3
baaf271ce3b331ea8367d854af4c9a02?s=96&d=identicon&r=g
Barthttps://www.vetexbart.be
Ik ben Bart, de globetrotter, blogger, fotograaf en oprichter van Vetexbart. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Deel dit artikel

Bart

Content creator & reisblogger

Hoi! Ik ben Bart, globetrotter, fotograaf en content creator bij Vetexbart. Deze Vlaamse reisblog en bijhorend sociale media platform bestaat sinds 2013. Je vindt me vaak ergens in de Antwerpse Kempen, maar in mijn hoofd zit ik meestal op dat ene groene bankje in Central Park.

Gloednieuw

spot_img